BCR Romania: ALERTA de ULTIMA ORA, TOTI Clientii sunt Vizati

BCR Romania are o alerta de ultima ora care ii priveste pe toti clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca esti unul dintre ei.

BCR Romania efort

BCR Romania a emis o alerta de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din tot intinsul tarii, iar asta pentru ca vorbim despre un anunt care are in centru o situatie despre care toata lumea trebuie sa stie. Mai exact, cei de la BCR Romania ii anunta pe toti clientii in legatura cu lucrari de mentenanta care au avut loc vineri, ieri, si vor avea loc inclusiv la noapte, ele intinzandu-se pe mai multe ore, si vor face o serie de servicii indisponibile, din pacate.

BCR Romania vorbeste despre faptul ca in aceasta seara incepand cu ora 23:00, pana maine la ora 05:00, vor avea loc aceste lucrari de mentenanta care vor face indisponibile servicii importante. Mai exact, George si George Go, Click 24, Touch 24, Phone Banking, MoneyGram, Casa Mea vor deveni nefunctionale intre ora 23:00 astazi, si ora 05:00 maine, astfel ca BCR Romania nu va va putea oferi functionalitatea pe care o asteptati de la serviciile pe care le foloseati.

BCR Romania: ALERTA de ULTIMA ORA, TOTI Clientii sunt Vizati

BCR Romania efort mentenanta

BCR Romania, ca de obicei, nu ofera explicatii pentru ceea ce se intampla in momentul de fata, astfel ca vorbim doar despre anuntul privind efectuarea de lucrari de mentenanta si nimic in materie de motive pentru ele. In ultimele zile mai multe banci au desfasurat lucrari de mentenanta pentru serverele in baza carora functioneaza serviciile pe care le ofera, insa nici de la ele, si nici de la BCR Romania nu au venit informatii cu privire la motivele din spatele acestor lucrari.

BCR Romania nu a anuntat recent alte modificari in afata de cele care vizeaza cresterea sigurantei platilor prin implementarea de noi metode de autorizare, astfel ca nu stim exact ce va fi oferit de acum. Nu e exclus ca BCR Romania sa ofere noi servicii pentru clienti in baza acestor noi lucrari de mentenanta, insa mai multe vom afla abia daca banca va decide sa ofere si explicatii cu privire la ceea ce a facut in ultima perioada, si ceea ce va face.

BCR Romania implementeaza in mod constant servicii noi pentru clientii sai din Romania, astfel ca e foarte posibil ca si acum sa vorbim despre implementarea unor noutati importante pentru clienti.