BRD Romania: Foarte IMPORTANTA ATENTIONARE pentru Clienti

BRD Romania are o foarte importanta atentionare pentru clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii acum, si ce trebuie sa faci la recomandarea bancii.

BRD Romania pastrare

BRD Romania are o atentionare foarte importanta pentru toti clientii sai din toata tara, si asta in conditiile in care inca exista destul de multi care din pacate nu au o idee clara cu privire la felul in care ar trebui sa se protejeze. Vorbim despre o atentionare pe care BRD Romania o emite pentru cei care folosesc platforma sa de internet banking, cea prin care oamenii au acces la conturile proprii si pot vedea informatii cu privire la banii care se afla in ele, dar nu doar atat.

BRD Romania are o sectiune speciala in website-ul sau in care ofera informatii cu privire la platforma de internet banking, iar acolo banca are o atentionare cu privire la modul in care oamenii trebuie sa isi protejeze conturile. BRD Romania spune ca toate datele de logare pentru platforma de internet banking sunt confidentiale, si ele nu trebuie furnizate altor persoane pentru a ne proteja conturile bancare impotriva furturilor de bani, si chiar poate mai rau.

BRD Romania: Foarte IMPORTANTA ATENTIONARE pentru Clienti

BRD Romania spune ca trebuie sa avem grija si sa nu ne lasam pacaliti de persoane care se prezinta ca fiind reprezentanti ai bancii, sau ai unor institutii ale statului, pentru ca ele ne pot fura banii din conturi. BRD Romania spune ca nu le va solicita clientilor informatii cu privire la datele de logare in conturile pentru internet banking, astfel ca n-ar trebui sa primiti vreodata vreo cerere de acest gen, nici telefonic, prin email, etc, nici in vreo agentie.

BRD Romania le sugereaza clientilor din toata tara sa isi schimbe parola pentru contul de internet banking de doua ori pe an pentru a fi siguri ca nimeni nu are acces la date. Aceasta recomandare vizeaza si situatia in care o persoana are parola, schimbarea acesteia eliminand posibilitatea ca acea persoana sa mai acceseze serviciile de internet banking ale BRD Romania folosind atele noastre, asa ca n-ar strica sa tineti cont de recomandare.

BRD Romania ofera si mai multe sfaturi de securitate in cadrul website-ului sau dedicat platformei de internet banking, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi toate detaliile.