Planeta Marte: Premiera INCREDIBILA NASA, ce NU Era Posibil

Planeta Marte are anuntata de catre NASA o premiera incredibila care parea complet imposibila, dar care va schimba in totalitate ceea ce stie omenirea.

Planeta Marte a fost atat de mult in centrul atentiei in ultimii ani incat vedem de la NASA o premiera incredibila care ne arata cat de mult a evoluat tehnologia in ultimii ani, si spre ce se indreapta. NASA urmeaza sa aiba peste nu foarte mult timp un elicopter care se va plimba pe suprafata de pe planeta Marte, iar in clipul video de mai sus puteti vedea Ingenuity, robotul de explorare care va putea zbura pe corpul cosmic, primul de acest gen facut vreodata.

Planeta Marte va fi prima planeta explorata de catre un elicopter al vreunei agentii spatiale, si daca misiunea va avea succes, atunci am putea vorbi despre noi metode de a explora corpurile cosmice. Cei de la NASA au lucrat extrem de mult pentru a crea Ingenuity si a se asigura de faptul ca atunci cand va ajunge pe planeta Marte, va putea sa isi desfasoare misiunea exact asa cum a fost gandita ea de catre inginerii care au lucrat la acest proiect.

Planeta Marte: Premiera INCREDIBILA NASA, ce NU Era Posibil

Planeta Marte urmeaza sa gazduiasca acest robot zburator chiar din 18 februarie, atunci cand ar trebui sa ajunga acolo racheta care a fost trimisa anul trecut de catre NASA, cu acest elicopter, si inca un robot. Avand in vedere ca planeta Marte are un mediu cu mult diferit fata de cel de pe Pamant, cei de la NASA nu stiu daca elicopterul lor va reusi sa zboare, sau nu, insa isi pun sperantele ca misiunea va fi un real succes, ceea ce e important pentru omenire.

Planeta Marte a avut pana acum trimisi 2 roboti de catre cei de la NASA, insa niciunul dintre ei nu a avut succes in a se misca foarte mult pe acolo, sau a aduna probe de sol, o misiune recenta fiind chiar incheiata din aceasta cauza. Elicopterul pe care NASA l-a trimis de aceasta data pe planeta Marte are sansele cele mai mari de a explora zone mari de pe corpul cosmic, si de a furniza mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla acolo.

Planeta Marte va fi vizitata deasemenea si de nave spatiale si roboti ale altor agentii spatiale, sa ca urmeaza sa descoperim mult mai multe despre ea decat ne-am imaginat pana in momentul de fata.