BCR Romania: ULTIMELE ZILE in care e GRATUIT pentru Clienti

BCR Romania a intrat in ultimele zile in care mai ofera gratuit pentru clientii din toata Romania un beneficiu foarte mare pentru toti dintre ei.

BCR Romania iscusit

BCR Romania, una dintre cele mai mari institutii bancare din Romania, a intrat acum in ultimele zile in care le mai ofera gratuit clientilor din toata tara ceva ce foarte multi cu siguranta apreciaza, sau au apreciat. Mai exact, cei de la BCR Romania au lansat acum ceva timp o promotie speciala prin intermediul careia au decis sa ofere peste 3000 de premii pentru clientii din toata tara, iar aceasta urmeaza sa se incheie in data de 31 ianuarie pentru totdeauna.

BCR Romania le cere clientilor din toata Romania sa faca cumparaturi de minim 30 de LEI folosind un card VISA, iar daca asta se intampla pana pe data de 31 ianuarie 2021, atunci ei sunt in mod automat inscrisi in promotie. Ca parte a acestei promotii, cei de la BCR Romania le ofera clientilor mii de premii care variaza de la vouchere de cumparaturi si pana la telefoane performante, astfel ca fiecare are sansa de a castiga ceva care sa fie cu adevarat util.

BCR Romania: ULTIMELE ZILE in care e GRATUIT pentru Clienti

BCR Romania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga vouchere Vodafone si Carturesti in valoare de 100 de LEI fiecare, ele putand fi folosite atat in magazinele fizice, cat si in magazinul online. Separat de asta, pentru 1000 de clienti care au rezolvat un puzzle special din aplicatia George a celor de la BCR Romania au fost oferite vouchere eMAG in valoare de 300 de LEI fiecare, si e posibil ca acestea sa se fi dat deja in totalitate, avand in vedere ca promotia e la final.

BCR Romania ofera si 10 telefoane Samsung GALAXY S20 pentru 10 dintre cei care au rezolvat puzzle-urile sale, astfel ca din cei 1000 vor fi alesi 10 norocosi castigatori ai telefoanelor pe care le ofera banca acum. Vorbim despre un numar redus de clienti care au ocazia de a profita de aceasta campanie speciala pe care o desfasoara cei de la BCR Romania, deci n-ar strica sa nu ratati ocazia de a profita de promotiile speciale disponibile acum.

BCR Romania mai desfasoara campania pentru doar aceste cateva zile, astfel ca daca nu profitati acum de tot ceea ce este disponibil, s-ar putea sa regretati serios ca nu ati facut-o inca.