Telekom: Surprizele GRATUITE pentru MILIOANE dintre Clienti

Telekom are o serie de surprize gratuite grozave pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere clientilor chiar de acum.

telekom cerinte

Telekom a decis ca inca este o idee foarte buna sa le ofere in mod gratuit clientilor din Romania o varietate de surprize care nu sunt disponibile si de la alti operatori de telecomunicatii in aceasta perioada. Mai exact, cei de la Telekom au decis ca inca ar trebui sa ofere gratuit o varietate de premii pe care au inceput sa le ofere de ceva vreme, si care inca sunt oferite gratuit ca parte a promovarii aplicatiei MyAccount, refacuta complet in anul 2020.

Telekom a creat o sectiune speciala in website-ul sau in care listeaza 999 de motive pentru care clientii ar trebui sa foloseasca aplicatia MyAccount, si vorbim despre multe motive foarte bune. Separat de aceste motive, cei de la Telekom listeaza si foarte multe premii extrem de interesante pe care le ofera pentru clientii din toata Romania daca folosesc aplicatia MyAccount pentru diverse actiuni pe care multi le fac de obicei in punctele de prezenta, sau la telefon.

Telekom: Surprizele GRATUITE pentru MILIOANE dintre Clienti

Telekom are zeci de premii saptamanale, lunare, sau speciale disponibile pentru clientii care folosesc aplicatia MyAccount, si vorbim despre diversitate mare pentru a-si bucura cat mai multi dintre clienti. Saptamanal Telekom ofera baterii externe Joyroom, boxe portabile Sony, camere foto Instant, camere video sport GoPro, tablete Huawei, sau Casti Bluetooth, nu mai putin de 48 de premii totale, cu cate 8 din fiecare disponibile pentru clientii din Romania.

Telekom ofera lunar pentru clientii sai din toata Romania purificatoare de aer, telefoane iPhone 12, televizoare Phillips, console Sony, Apple Watch Se, sau MacBook Air 13 inch, fiecare in cuantum de cate 2. Pentru unii dintre clienti, cei de la Telekom au si un premiu special format din 61 de carduri cadou Mastercard in valoare de 100 de euro fiecare, astfel ca exista cate ceva pentru oricine e interesat sa profite de aceasta campanie, si de gratuitati.

Telekom le cere clientilor sa instaleze aplicatia MyAccount, sa isi faca cont si prin aplicatie sa plateasca facturi, sa reincarce cartele, sa isi innoiasca abonamente, sau sa isi activeze factura electronica.