Calea Lactee: Descoperire ULUITOARE cu un SECRET Incredibil

Calea Lactee este in centrul unei descoperiri uluitoare care ne dezvaluie un secret incredibil cu privire la galaxia din care facem parte cu totii.

Calea Lactee locuibil

Calea Lactee are dezvaluita o noua descoperire uluitoare care si un impact substantial asupra Pamantului si a omenirii, iar asta pentru ca este adusa in discutie o situatie la care nimeni nu se gandea. Dupa monitorizarea atenta a galaxiei Calea Lactee, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca in ea ar exista aproximativ 300 de planete care sunt similare cu Pamantul, o cifra impresionanta din toate punctele de vedere, chiar daca ele sunt departe de noi.

Calea Lactee ar fi gazda pentru milioane peste milioane de planete, ele fiind descoperite in numar mai mare decat stelele, insa nu toate sunt capabile sa gazduiasca viata, asa cum o stim. Cele 300 de milioane de planete care ar fi similare Pamantului ar fi pline de munti, si zone stancoase, dar ar avea suficienta apa pentru a sustine viata, desi noi nu am vazut deocamdata in Calea Lactee o planeta care sa aiba capacitatea de a sustine orice fel de viata.

Calea Lactee: Descoperire ULUITOARE cu un SECRET Incredibil

Calea Lactee ar putea avea 300 de milioane de planete de acest gen, 1 milion, sau 2, nimeni nu stie clar, oamenii de stiinta facand simple presupuneri cu privire la ceea ce cred ei ca ar exista in galaxia noastra. Estimarile facute de catre oamenii de stiinta au la baza observatiile inregistrate folosind telescopul spatial Kepler, cel facut special pentru a monitoriza Calea Lactee pentru a se vedea cate planete exista, si eventual cate dintre ele ar putea sustine viata.

Calea Lactee este foarte mare, are foarte multe corpuri cosmice, dupa cum puteti vedea, dar ele sunt si foarte departe de noi, cea mai apropiata planeta care ar putea gazdui viata fiind la multi ani lumina distanta. Desigur ca fara a o putea analiza de pe suprafata, nimeni nu poate spune 100% sigur ca acea planeta poate gazdui intr-adevar viata, insa Calea Lactee ar putea ascunde foarte multe corpuri cosmice care ar putea fi capabile de asa ceva.

Calea Lactee va fi monitorizata in continuare pentru a se vedea ce se ascunde in ea, dar e destul de clar faptul ca pana sa descoperim planete care in mod sigur pot gazdui viata, va mai trece destul timp.