Telekom CRESTE Din Nou Preturile pentru Clientii din Romania

Telekom si-a anuntat clientii ca va creste din nou preturile pentru serviciile pe care le ofera, iata cu cat se vor majora acestea, si de la ce data.

telekom crestere preturi

Telekom, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, a anuntat o noua crestere a preturilor abonamentelor pentru serviciile pe care le furnizeaza pentru clientii din toata Romania. Majorarile vor avea loc inainte de vanzarea diviziei de servicii fixe a Telekom catre Orange, adica din 1 martie, unii dintre clienti fiind deja notificati in legatura cu schimbarile de preturi care vor avea loc, si desigur ca nu toata lumea e multumita de ce se intampla.

Telekom spune ca aceasta crestere a preturilor e necesara pentru a putea sustine infrastructura in baza carora functioneaza serviciile sale, dar si pentru a le creste calitatea, asta desi a oferit multe reduceri pentru clienti in 2020. Acele reduceri sunt acum acoperite de cresteri de preturi pentru unele dintre servicii, si vestile sunt proaste pentru clientii Telekom, dar trecerea la Orange ar putea aduce si alte majorari, ceea ce era oricum de asteptat.

Telekom CRESTE Din Nou Preturile pentru Clientii din Romania

Telekom spune ca preturile pentru serviciile fixe de telefonie, internet, televiziune, vor fi majorate cu 0.6 euro, acelasi lucru fiind facut si pentru serviciile mobile, desi unii clienti au primit reduceri pentru cele din urma. Majorarile acestea de preturi facute de catre Telekom vin la doar un an de zile distanta dupa ce alte cresteri au fost aplicate, iar aceasta este a treia majorare facuta la inceputul unui an din 2019 incoace, dar probabil e ultima.

Telekom a crescut in 2019 preturile dupa adoptarea celebrei ordonante de urgenta care aducea costuri mai mari de functionare ale companiilor de telecomunicatii, iar in 2020 tot pentru a putea sustine functionarea serviciilor. Acum in 2021 vorbim despre aceasta a treia modificare inainte ca divizia de servicii fixe sa fie vanduta catre Orange, dar nu se stie cand anume s-ar putea finaliza aceasta tranzactie foarte importanta pentru operator.

Telekom va ramane cu divizia de servicii fixe in Romania din 2021, cel mai probabil, si avand in vedere preturile foarte mici ale abonamentelor, nu ar fi o mare surpriza daca in 2022 va fi anuntata o noua majorare de preturi.