BANCA Transilvania: Mesajul IMPORTANT, ce NU Stiau Clientii

BANCA Transilvania are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce nu stiau multi dintre ei, si ce trebuie sa afle acum.

BANCA Transilvania interogare

BANCA Transilvania are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, si e unul despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca iti poate fi de foarte mare ajutor cand ai nevoie. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au publicat o lista de optiuni pe care le au clientii sai in momentul in care vor sa afle mai multe informatii cu privire la banii pe care-i au in conturile bancare, si nu stiau cum pot obtine datele cat se poate de usor.

BANCA Transilvania spune ca exista 10 optiuni pentru clientii care vor sa afle informatii privind banii pe care-i au in conturile bancare, si desigur ca obtinerea lor e destul de simpla. BANCA Transilvania spune ca aplicatia BT Pay este cea mai simpla metoda de a afla ce bani au clientii in cont, la fel ca si aplicatia BT24 Mobile Banking, sau BT24 Internet Banking, toate trei avand sectiuni speciale in care aceste informatii sunt accesibile foarte usor.

BANCA Transilvania: Mesajul IMPORTANT, ce NU Stiau Clientii

BANCA Transilvania spune ca si aplicatia Neo poate sa le afiseze clientilor foarte rapid informatii cu privire la banii pe care-i au in conturi, si totul cu doar cateva atingeri ale aplicatiei. Separat, clientii primesc SMS-uri pe telefon de la BANCA Transilvania cand primesc bani, sau cheltuie bani, acestea incluzand si soldul la momentul trimiterii, in cazul persoanelor juridice acest serviciu avand denumirea BT Alert, si poate ca stiati despre el.

BANCA Transilvania spune ca sistemul BT Visual Help este deasemenea de ajutor, acesta fiind ceva mai complicat de folosit, dar in final rezultatul e acelasi, informatii obtinute rapid. Aici se termina optiunile ce au in vedere telefoanele, utilizatorii putand sa ceara informatii despre sumele din conturi de la chatbotii Livia si Raul, de la bancomatele BANCA Transilvania, sau chiar din sucursalele sale, deci aveti posibilitatea de a alege oricare dintre acest 10 optiuni.

BANCA Transilvania vrea sa le faca viata clientilor cat mai usoara, asa ca de aceea a gandit atat de multe optiuni pentru ca oamenii sa poata afla rapid sumele de bani pe care le au in conturi.