Orange: Vestea URIASA, e GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti

Orange are astazi o veste uriasa pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce ofera gratuit, si cum poti profita chiar acum de tot.

Orange gratuit galaxy s21

Orange are astazi o veste grozava pentru toti clientii sai din toata Romania pentru ca a decis sa le ofere ceva ce foarte multi asteptau sa vada in aceasta perioada, si iata ca intr-un final vine. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a se inscrie, prin aceasta pagina, pentru a testa Samsung GALAXY S21 in cadrul programului Orange Smartphone Tester, unul care se aplica pentru mai toate modelele noi de telefoane.

Orange stie foarte bine cat de mare este interesul oamenilor vis-a-vis de testarea telefoanelor noi care sunt lansate de catre diversi producatori, iar acum a venit randul Samsung GALAXY S21 pentru a intra la testare. In cadrul acestui program pe care il desfasoara cei de la Orange, clientii din toata Romania au ocazia de a primi telefoane din seria Samsung GALAXY S21 pe care le pot folosi, dupa care vor trebui sa scrie review-uri pentru ele.

Orange: Vestea URIASA, e GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti

Orange ofera gratuit si trei Samsung GALAXY S21 Ultra 5G pentru trei dintre cei care vor face review-urile cele mai bune pentru telefoanele pe care le primesc, astfel ca daca primiti un telefon in teste, analizati-l bine. Desigur ca e nevoie si de un review scris foarte bine pentru a avea sansa de a fi alesi de catre cei de la Orange pentru a castiga unul dintre telefoanele SAmsung GALAXY S21 Ultra 5G, asa ca pergatiti-l foarte bine din start.

Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se inscrie pana pe data de 7 februarie in cadrul acestei campanii, deci nu aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a participa. Asta inseamna ca ar trebui sa va inscrieti chiar de acum in aceasta pagina pentru a fi 100% siguri ca nu ratati ocazia de a castiga un telefon extrem de bun de la Orange, aceasta ocazie putand sa nu mai apara vreodata, deci profitati de ea chiar acum.

Orange va oferi cateva saptamani pentru testarea telefoanelor pe care le va trimite clientilor, iar pentru a va inscrie trebuie sa aveti deja un cont in platforma MyOrange a operatorului de telecomunicatii.