RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Romani

RCS & RDS a anuntat o decizie foarte importanta care a fost luata pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a decis sa faca pentru noi.

RCS & RDS continuitate

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari si mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania, iar saptamana aceasta a anuntat si o decizie importanta pe care a luat-o spre beneficiul milioanelor de clienti. Mai exact, cei de la RCS & RDS au dezvaluit faptul ca desi se implineste in curand un an de cand nu au mai anuntat vreo actualizare pentru extinderea retelei 5G din Romania, lucrul la ea nu s-a terminat inca, ci din contra, continua si acum.

RCS & RDS spune ca reteaua 5G pe care o are in Romania este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar asta desi nu a mai publicat vreo actualizare privind felul in care decurge procesul. Din vara anului 2019, si pana in aprilie 2020, cei de la RCS & RDS au publicat in mod constant informatii cu privire la evoluatia dezvoltarii retelei 5G din Romania, de atunci totul oprindu-se, dar aparent numai la suprafata, pentru ca lucrul pare sa fi continuat.

RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Romani

RCS & RDS spune ca lucreaza acum la retelele 5G din Bucuresti, Brasov, Busteni, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Mamaia, Oradea, Poiana Brasov, Predeal, Timisoara, Sibiu si Ploiesti. RCS & RDS are cea mai extinsa retea 5G din Romania, nu si cea mai performanta, dar la vitezele pe care le ofera este vorba despre un salt incredibil de care au parte clientii cand vine vorba despre vitezele de internet mobil de care se bucura in respectivele locatii.

RCS & RDS a investit mult pentru a-si face o infrastructura 5G in atat de multe orase din tara, in unele locatii ceilalti operatori neavand vreo infrastructura 5G disponibila, iar asta ii ofera un mare avantaj. Cat de mult a mai reusit RCS & RDS sa extinda reteaua sa 5G in respectivele zone este foarte greu de spus din moment ce hartile cu acoperirea n-au mai fost actualizate, dar e cat se poate de clar faptul ca se lucreaza la extinderea lor.

RCS & RDS va incepe cel mai probabil sa si actualizeze hartile cu acoperirea 5G daca are intr-adevar ceva de spus, altfel informatiile privind continuarea dezvoltarii retelei 5G probabil se refera la modificari minore.