BCR Romania: Anuntul IMPORTANT, ce Primesc Clientii Romani

BCR Romania a facut un anunt foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce primesc in sfarsit ei, si cum poti profita acum.

BCR Romania intunecat

BCR Romania a facut un anunt extrem de interesant pentru foarte multi dintre clientii sai din toata tara, unul despre care ar trebui sa stii pentru ca te vizeaza in mod direct chiar acum. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a activa dark mode in aplicatia George pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind actualizata recent pentru a include acest sistem oferit nativ de telefoane de foarte multa vreme deja.

BCR Romania prezinta mai jos cum anume ar urma sa functioneze acest dark mode pentru clientii care folosesc aplicatia George, el intunecand toata interfata pentru a o face mai placuta pentru ochi, si mai usor de folosit. Desigur ca totul este oferit ca o optiune pentru cei interesati sa instaleze aplicatia George a celor de la BCR Romania, astfel ca modificarea poate fi dezactivata in orice moment de catre clientii bancii din tara noastra.

BCR Romania: Anuntul IMPORTANT, ce Primesc Clientii Romani

BCR Romania nu e prima banca din tara noastra de la care avem parte de o asemenea schimbare pentru aplicatiile de mobile banking, astfel ca n-ar trebui sa fie vreo surpriza ceea ce se intampla in momentul de fata. Desigur ca la BCR Romania e vorba despre o aplicatie foarte populara care e folosita si de peste 1 milion de oameni, asa ca nevoia de a o actualizat cat mai des este una destul de mare, mai ales cu functii care sunt populare pentru atat de multi oameni.

BCR Romania a implementat de-a lungul timpului multe functii importante pentru aplicatia George, asa ca vom vedea in continuare si mai multe noutati oferite pentru cei care o folosesc. BCR Romania incearca sa ofere o experienta cat mai buna pentru clientii sai din toata tara, una de care ei sa se poata bucura oricand folosesc aplicatia din telefoane, si una care este imbunatatita in mod constant de catre banca atat pe iPhone, cat si pe Android.

BCR Romania ofera aplicatia George in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store in momentul de fata, asa ca toti clientii din Romania se pot bucura de ea.