CEC Bank: ULTIMA ORA, ATENTIONARE catre TOTI Clientii Romani

CEC Bank are o foarte importanta atentionare de ultima ora pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum de la banca.

CEC Bank retea

CEC Bank a emis o atentionare extrem de importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva despre care trebuie sa stie in mod obligatoriu toata lumea chiar acum. Mai exact, cei de la CEC Bank ii atentioneaza pe toti clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca in cursul noptii de 31 ianuarie urmeaza sa aiba loc o serie de lucrari de mentenanta care vor afecta functionarea serviciilor importante oferite clientilor.

CEC Bank spune ca intre orele 01:00 si 05:00 ne putem astepta ca platile facute folosind cardurile bancii, impreuna cu reteaua de POS-uri si bancomate sa nu functioneze asa cum trebuie. Cei de la CEC Bank spun ca este vorba despre o functionare intermitenta pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, deci nu vorbim despre o intrerupere totala a lor, ceea ce pana la urma este bine pentru noi toti, din fericire.

CEC Bank: ULTIMA ORA, ATENTIONARE catre TOTI Clientii Romani

CEC Bank a facut in ultima vreme destul de des lucrari de mentenanta pentru serviciile de care se bucura clientii din toata Romania, si in perioada anterioara au existat diverse intreruperi temporare. Nu s-a spus atunci foarte clar de ce anume sunt facute respectivele lucrari de mentenanta, si nici acum nu sunt oferite informatii cu privire la ceea ce se intampla, cei de la CEC Bank oferind un raspuns generic pentru tot, si nimic mai mult, din pacate.

CEC Bank vrea sa le ofere clientilor din toata Romania doar cele mai bune servicii posibile in orice moment, iar lucrarile de acest gen sunt gandite tocmai pentru ca experienta sa fie una cat mai buna. CEC Bank face exact ceea ce am vazut ca fac si alte banci din Romania in diverse randuri, chiar zilele trecute avand loc lucrari de mentenanta la BRD, si nu numai, astfel ca ne putem astepta ca si alte banci sa mai faca lucrari similare in perioada urmatoare.

CEC Bank va oferi informatii suplimentare daca lucrarile de mentenanta trebuie extinse, sau daca exista alte probleme despre care trebuie sa stie clientii, dar e putin probabil sa fie acest lucru.