Fortnite: SURPRIZA Epic Games la care NU Ne-am fi Asteptat

Fortnite are parte de o surpriza foarte mare din partea celor de la Epic Games, compania americana, incercand sa le readuca jucatorilor din toata lumea ceva ce a disparut de ceva vreme, dar ceva care a fost foarte popular in anul 2012 pentru multi.

Fortnite vrea sa readuca Gangnam Style in actualitate cu includerea unui emote in jocul in care sute de milioane de oameni sunt prezenti in momentul de fata, si decizia ar putea fi una dintre cele mai interesante de pana in momentul de fata.

Fortnite este un joc extrem de popular, are foarte multi jucatori care sunt activi in mod constant, asa ca implementarea unui emote de acest gen aduce mai multa distractie, in special pentru cei care stiu cat de popular a fost acest fenomen in anul 2012.

Fortnite are acest nou emote in joc in momentul de fata, si puteti vedea mai sus ceea ce va fi disponibil in mod oficial, insa deocamdata vorbim despre ceva ce trebuie activat de catre Epic Games pentru folosire, deoarece este in continuare inactiv.

Fortnite va avea acest nou emote lansat cel mai probabil impreuna cu alte surprize grozave pe care Epic Games le-a pregatit pentru utilizatorii din toata lumea, insa trebuie sa avem rabdare mare pentru ca toate aceste noutati grozave sa fie disponibile.