LIDL Romania: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE de Romani

LIDL Romania a luat o decizie foarte importanta pentru milioane de romani din toata tara, iata ce face, si cum vom fi cu totii afectati de schimbari.

LIDL Romania zahar

LIDL Romania a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru milioanele de clienti romani din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca este vizata direct. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere produse mult mai bune clientilor din toata tara, astefl ca vrea ca pana in cursul anului 2025 sa reduca substantial cantitatile de sare si zahar care sunt incluse in produsele pe care le vinde in magazine.

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania in momentul de fata, iar decizia sa de a oferi alimente mai bune pentru clienti este una extrem de buna pentru toata lumea. LIDL Romania vrea sa reduca cu pana la 20% cantitatile de sare si zahar din produsele pe care le vinde in magazinele sale din toata tara, si desi procentul pare mic, el este unul foarte important daca ne gandim ce impact au ele in mancare.

LIDL Romania: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE de Romani

LIDL Romania spune ca inca din anul 2019 a initiat un proces prin care reduce cantitatile de zahar si sare din produsele marca proprie, deci nu poate controla ceea ce se intampla cu alte produse. Totul face parte dintr-o campanie de sustenabilitate pe care LIDL Romania a demarat-o in 2019, si care va continua pana in 2025, dar probabil ca procesul de a reduce cantitatile de zahar si sare din produse nu se va termina chiar atat de repede.

LIDL Romania este un mare lant de supermarket-uri, dar este unul dintre foarte putinele care si-au asumat angajamente atat de importante pentru clientii din toata tara, asa ca e de lautat ceea ce face acum. Vorbim despre o decizie a celor de la LIDL Romania care ar trebui sa fie extrem de buna pentru toti oamenii care-i cumpara produsele, insa ramane de vazut daca va si reusi sa se tina de cuvant in ceea ce priveste masurile pe care le promite.

LIDL Romania nu a spus deocamdata in care dintre produse a reusit sa reduca in vreo masura cantitatile de zahar si sare, asa ca ramane sa vedem ce va mai anunta in perioada urmatoare.