Guvernul Romaniei: IMPORTANTA ALERTA pentru Toti Romanii

Guvernul Romaniei ALERTA mesagerie

Guvernul Romaniei a emis o noua si foarte importanta alerta pentru toti romanii din toata tara, si vorbim din nou despre ceva despre care toata lumea trebuie sa stie, informatiile venind, ca de obicei, de la CERT-RO, si trebuie avute serios in vedere.

Guvernul Romaniei alerteaza romanii in legatura cu o noua metoda de atac folosita la nivel european impotriva oamenilor, aceasta avand la baza utilizarea mesageriei vocale pentru a eluda sistemele de autentificare in 2 pasi menite sa ne protejeze.

“O nouă metodă de atac, identificată la nivel european, se folosește de serviciul de mesagerie vocală pentru a eluda sistemul de autentificare în doi pași pe dispozitivele utilizatorilor.

Până în acest moment, nu am identificat astfel de atacuri asupra utilizatorilor din România, dar trebuie să rămânem vigilenți cu privire la securitatea procesului de autentificare în conturile noastre. Iar cum astăzi este Ziua Europeană a Protecției Datelor, putem sărbători prin a ne verifica o dată în plus setările de securitate și privacy.”