DACIA Logan: OFICIAL: Uriasa Schimbare TOTALA pentru Masini

DACIA Logan are in mod oficial anuntata o uriasa schimbare totala pentru modelele care vor fi lansate pentru clienti, iata cat de important e tot.

DACIA Logan emisii

DACIA Logan urmeaza sa treaca printr-o foarte importanta schimbare totala care va viza modelele ce vor fi puse la vanzare de catre producatorul din Romania, si vorbim despre o decizie care a fost deja luata. Mai exact, cei de la Renault au anuntat in mod oficial faptul ca viitoarele modele ale DACIA Logan, sau LADA, vor avea o serie de schimbari extrem de importante care sunt programate deja pentru a fi facute in urmatorii ani pentru ambii producatori.

DACIA Logan are deja implementata  o noua platforma de catre producatorul roman, cea CMF-B fiind deja folosita la modelul din 2020, insa incepand cu anul 2025 vor fi facute si alte schimbari importante. Mai exact, DACIA Logan urmeaza sa fie din 2025 disponibila inclusiv intr-o versiune hibrid, cei de la Renault fortand o unificare a platformelor folosite atat de DACIA, cat si de LADA.

DACIA Logan: OFICIAL: Uriasa Schimbare TOTALA pentru Masini

DACIA Logan emisii carbon

DACIA Logan va putea fi vanduta in versiuni care au motoare pe benzina si benzina + GPL, insa separat inca o versiune hibrid, bazata pe sistemul ETech, va fi deasemenea lansata de catre producator. Cei de la Renault par sa fie cat se poate de hotarati sa vanda DACIA Logan in configuratii care acum nu sunt disponibile, dar care sunt de viitor, insa in spatele acestei decizii importante este deasemenea un alt motiv extrem de important, reducerea emisiilor de carbon.

DACIA Logan are deja eliminate motoarele diesel incepand cu modelele de anul acesta, iar lucrurile nu se vor schimba pana in 2025, sau dupa, iar asta deoarece de atunci vom vedea si modele hibrid printre cele oferite la vanzare. Modelele hibrid ale DACIA Logan, sau ale LADA, vor ajuta cu siguranta la o reducere a emisiilor de dioxid de carbon, dar va ajuta deasemenea grupul Renault sa isi respecte obligatiile din acest punct de vedere pentru anii urmatori.

DACIA Logan nu are deocamdata dezvaluita vreo posibila data de lansare a modelelor hibrid, deci nu se stie cand in 2025 le vom vedea in magazine, asa ca va trebui doar sa mai asteptam.