WhatsApp: SECRETUL care a fost ASCUNS pana Acum de Facebook

WhatsApp are un secret foarte important ascuns pana acum de catre Facebook, iata ce a fost dezvaluit in mod oficial pentru toata lumea, si cat conteaza.

WhatsApp minimalist

WhatsApp a avut pana recent ascuns un foarte mare secret de catre compania Facebook, insa el a fost dezvaluit in mod oficial de catre Mark Zuckerberg, si asta explica extrem de multe in legatura cu aplicatia. WhatsApp a ajuns la peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar pentru ca este o aplicatie simpla, fara reclame, care ofera un set de functii pe care utilizatorii se pot baza in orice moment, iar aceasta filosofie a fost pastrata de catre Facebook pana acum.

WhatsApp este dezvoltata in continuare de catre Facebook ca o aplicatie care sa fie utila pentru toata lumea, insa o aplicatie care sa fie simpla, minimalismul fiind in centrul gandirii companiei americane. Mark Zuckerberg spune ca aceasta idee de minimalism nu se va schimba in ceea ce priveste aplicatia WhatsApp, astfel ca dezvoltarea sa viitoare va avea in centru tot acelasi lucru, ceea ce nu e tocmai o surpriza, avand in vedere ceea ce am vazut pana acum.

WhatsApp: SECRETUL care a fost ASCUNS pana Acum de Facebook

WhatsApp va mai avea implementate functii importante in viitor de catre cei de la Facebook, insa cu toate acestea, nu vom avea parte de o aplicatie foarte complicata, ci tot de una minimalista. Desi multa lume critica WhatsApp din cauza faptului ca nu are toate functiile pe care le ofera celelalte aplicatii de mesagerie concurente, totul face parte din strategia Facebook de a oferi cat se poate de multe, si bine, pentru utilizatorii care folosesc platforma de mesagerie.

WhatsApp are pregatite pentru anul 2021 foarte multe schimbari extrem de serioase, insa toate vin ca noutati care nu sunt unice, sau in premiera, ci doar ca unele pe care le avem si in alte aplicatii de mesagerie. WhatsApp a dezvaluit unele dintre aceste schimbari, in timp ce altele raman in continuare secrete, asa ca inca mai exista multe de descoperit in ceea ce priveste aplicatia de mesagerie si viitorul sau in aceasta piata importanta.

WhatsApp a lansat recent o serie de functii foarte importante, si vor mai veni cu siguranta altele, astfel ca ne asteapta cateva luni extrem de interesante in viitorul nu foarte indepartat.