GTA 6: Imaginea OFICIALA care i-a Innebunit pe Fanii Jocului

GTA 6 imaginatie

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri noi de catre fanii Rockstar Games din toata lumea, iar o noua imagine publicata de catre compania americana a reusit sa-i innebuneasca la propriu pe fanii sai din toata lumea, ceva ce putini credeau ca ar fi posibil.

GTA 6 ar fi prezentat in imaginea de mai jos, lansata pentru un update al GTA 5 care este disponibil chiar in acest moment, ca avand data de lansare dezvaluita in mod oficial de catre cei de la Rockstar Games, desi e improbabil ca lucrurile sa stea chiar asa.

GTA 6 ar avea denumirea prezentata in alaturarea literelor V si E din imaginea de mai jos, fontul folosit de catre Rockstar Games sugerand asta, in timp ce literele T, I si R ar sugera pentru unii ca lansarea ar putea avea loc in data de 7 noiembrie.

GTA 6 este atat de popular, si atat de asteptat, incat uneori fanii celor de la Rockstar Games vad peste tot dovezi ale faptului ca jocul va fi lansat in curand, desi e destul de clar ca lucrul acesta nu se intampla, si nici nu se va intampla prea curand.

GTA 6 imaginatie joc

GTA 6 este intr-adevar in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, insa nimeni nu stie foarte clar cam cand ar urma el sa fie disponibil, mai ales ca Rockstar Games refuza in totalitate sa ofere vreun detaliu cu privire la joc, lasand speculatiile sa tot continue.