Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT Chiar de Azi

Raiffeisen Bank are un anunt de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce le ofera gratuit in mod automat in momentul de fata celor din tara.

Raiffeisen Bank utilitati

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar pentru cei care ii sunt clienti a publicat un anunt de ultima ora prin care dezvaluie ca ofera in mod gratuit ceva de care toti se pot bucura. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca daca isi platesc facturile folosind cardurile sale, primesc inapoi 50 de LEI in mod automat daca factura pe care o platesc are o valoare de minim 100 de LEI.

Raiffeisen Bank le spune clientilor ca acestia primesc in mod automat inapoi 50 de LEI la plata facturilor daca platesc folosind un card de debit, sau credit VISA Business emis de catre banca. Raiffeisen Bank are aceasta promotie speciala disponibila exclusiv pentru cei care au carduri de acest gen, nu si pentru cei care au carduri obisnuite, astfel ca in acea situatie nu veti primi absolut nimic inapoi de la banca atunci cand platiti facturile.

Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT Chiar de Azi

Raiffeisen Bank spune si doar ca in cazul facturilor de utilitati se aplica acest cashback pe care-l ofera gratuit pentru clientii persoane juridice, totul in ideea de a convinge aceste entitati sa plateasca cu cardul. Ideea pe care cei de la Raiffeisen Bank o au este una foarte buna, si mai mult ca sigur exista multi oameni dornici sa profite de ceea ce ofera banca in momentul de fata, astfel ca nu trebuie decat sa urmariti si regulamentul acestei campanii.

Raiffeisen Bank limiteaza banii oferiti inapoi gratuit doar la companii pentru ca vrea doar ca acest segment de clienti sa profite de promotie, astfel ca restul raman fara posibilitatea de a se bucura de asta. Raiffeisen Bank are in mod obisnuit diverse promotii pentru clientii sai persoane fizice din Romania, asa ca oferta de acum vine ca o surpriza foarte interesanta pentru companiile care sunt de obicei cam ignorate de catre promotiile de acest gen.

Raiffeisen Bank desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati sa profitati de ea, aveti timp sa o faceti cat ea este inca activa.