Netflix: Anuntul IMPRESIONANT care a Surprins in Totalitate

Netflix este in centrul unui anunt impresionant care a surprins in totalitate pe toata lumea, iata ce putini credeau ca ar fi posibil la inceput de an.

Netflix recunostinta

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, este iar in centrul unui anunt impresionant care surprinde din totalitate din cam toate punctele de vedere, ceea ce e pana la urma bun pentru noi. Mai exact, filmele si serialele care au fost finantate de catre Netflix in anul 2020 au fost nominalizate la nu mai putin de 42 de premii Globurile de Aur, si daca nu ma insel, acesta ar putea fi un adevarat record pentru compania americana.

Netflix a investit foarte mult in filme si seriale in perioada pandemiei de Coronavirus, si continua sa o faca, iar nominalizarile masive pentru Globurile de Aur reprezinta o prima recunoastere a eforturilor sale. Seriale precum The Crown, si filme precum Mank, sau The Trial of the Chicago 7, se numara printre titlurile nominalizate pentru cele mai multe dintre premii, insa desigur ca nu se stie ce anume vor si castiga ele in baza cestor nominalizari recente.

Netflix: Anuntul IMPRESIONANT care a Surprins in Totalitate

Netflix a reusit o realizare cu adevarat impresionanta in ceea ce priveste nominalizarile de anul acesta, si asta dupa ce anul trecut compania n-a avut parte de prea multe “victorii” din partea juriului. Acum lucrurile par sa stea complet diferit pentru cei de la Netflix, iar asta si din cauza faptului ca tot acest continut a generat si foarte multe vizualizari in cadrul platformei, oamenii avand nevoie de ceva cu care sa isi ocupe timpul cat au stat acasa.

Netflix nu e singura platforma de streaming video la cerere care a avut parte de nominalizari, dar e singura care a avut atat de multe, asta si pentru ca are cele mai multe creatii originale in fiecare an. Cu sute de filme, seriale, documentare, lansate anual, cei de la Netflix sunt de multe ori in top in ceea ce priveste numarul de nominalizari, insa de aici si pana la castigarea vreunula dintre ele este cale foarte lunga, dar totul are un inceput.

Netflix a anuntat pentru anul 2021 si mai multe investitii in continut original, astfel ca vom vede asi mai multe filme, seriale, documentare, de productie proprie pentru abonatii din toata lumea.