DACIA Duster: Modelul SPECIAL despre care NU Stiai ca Exista

DACIA Duster este vanduta intr-un model special despre care nu stiai ca exista, iata cum arata aceasta versiune noua, si ce aduce pentru toti clientii.

DACIA Duster este un model foarte popular de SUV, si este vandut in diverse modele in multe zone de pe glob, unele dintre ele sub brand-ul celor de la Renault, iar asta pentru ca acesta are o putere mult mai mare decat cel al DACIA. In aceasta idee, in India a fost lansat acum cateva luni un model special al DACIA Duster, mai exact DACIA Duster RXS, iar in clipul video de mai sus puteti vedea o prezentare pentru aceasta masina comercializata acolo.

DACIA Duster in versiunea RXS este un facelift facut pentru piata din India pentru modelele care erau vandute pana in 2020 sub brand-ul Renault, si e foarte posibil sa vedem aceleasi schimbari pentru facelift-ul din Romania. Desi denumire RXS sugereaza faptul ca masina ar putea avea niste calitati sportive speciale, daca ne gandim la modelele RS de la Audi, R de la Volkswagen/Volvo, dar realitatea este ca lucrurile nu stau chiar asa la DACIA Duster.

DACIA Duster: Modelul SPECIAL despre care NU Stiai ca Exista

DACIA Duster nu are accente sportive in versiunea RXS, nici macar pe partea de caroserie, sau accesorii, ci doar unele modificari menite sa faca masina usor diferita fata de versiunile anterioare. Nici in ceea ce priveste motorizarea, cutia de viteze, sau suspensiile nu exista ceva diferit la acest model RXS al DACIA Duster fata de modelul standard, asa ca n-ar trebui sa existe vreo asteptare din acest punct de vedere, pentru ca ar fi una desarta.

DACIA Duster a fost facuta in aceasta versiune pentru a readuce in atentie gama de SUV-uri a Renault in India, in alte tari masinile avand alte denumiri, dar schimbarile sunt cam aceleasi peste tot. Nu ma astept ca in Romania DACIA Duster sa fie vanduta in versiunea facelift cu denumire RXS, pentru ca ar crea niste asteptari nejustificate pentru clienti, dar vom vedea cel mai probabil un nou model facelift lansat anul acesta de producator.

DACIA Duster va trece prin schimbari serioase abia in 2025, cand este asteptat modelul complet nou din serie, asa ca mai avem de asteptat pana cand vom vedea modificarile uriase pe care le asteapta multa lume.