DIGI Mobil: Vestea PROASTA pentru Foarte MULTI dintre Romani

DIGI Mobil are o veste foarte proasta pentru foarte multi dintre romani cu o decizie importanta pe care a luat-o, si care are impact in toata tara.

DIGI Mobil impartire

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, si este in continua crestere multumita numarului mare de portari care au loc in mod constant in reteaua sa. Pentru ca exista milioane de clienti in toata tara, cei de la DIGI Mobil fac in mod constant investitii in reteaua lor de telecomunicatii, si din 2019 au inceput sa investeasca in 5G, desi din aprilie 2020 n-au mai extins absolut deloc reteaua, sau cel putin asta arata in mod oficial.

DIGI Mobil are cea mai mare retea 5G din Romania, in ciuda faptului ca de aproape un an n-au mai extins-o, insa modul in care ea a fost facuta ne arata din nou cum se imparte Romania din punct de vedere al „bogatiei”. Cei de la DIGI Mobil si-au facut reteaua 5G in functie de zonele din Romania in care au cei mai multi clienti, dar si in care exista sansele cele mai mari ca oamenii sa cumpere telefoane 5G pe care sa le foloseasca in cadrul retelei sale.

DIGI Mobil: Vestea PROASTA pentru Foarte MULTI dintre Romani

DIGI Mobil impartire retea 5G

DIGI Mobil a pus accent si pe zonele turistice, astfel ca Valea Prahovei, Brasov, Constanta au acoperite punctele turistice de reteaua 5G a operatorului pentru ca acolo se aduna foarte multi oameni. Separat de asta, orasele cheie din Romania au acoperire 5G, insa asta lasa Moldova cu un singur oras in care exista retea 5G, Iasi, restul oraselor fiind complet uitate, desi exista unele cu populatie mai mare decat altele din tara in care exista retea 5G, dar nu sunt la fel de importante.

DIGI Mobil acopera orasele mari din Romania, asa cum era de asteptat, insa asta ne arata clar unde sunt clientii cei mai importanti pentru operator, si de unde se asteapta sa vada si oameni care sa cumpere telefoane 5G. Zonele din Romania neacoperite de reteaua DIGI Mobil, si nu numai, pentru ca restul operatorilor si-au gandit la fel retelele, cu prind orase in care puterea de cumparate nu e tocmai cea mai ridicata, iar investitia in 5G inca nu justifica acele costuri mari.

DIGI Mobil nu face ceva diferit fata de ceilalti operatori de telecomunicatii din Romania, dar asta ne arata intr-o masura destul de buna cum se imparte Romania din punct de vedere al importantei pentru operator.