Android 12: SURPRIZA Grozava de la Google pentru Telefoane

Android 12 are parte de o prima surpriza grozava din partea companiei Google pentru telefoane, iata ce face, si ce trebuie sa stie toata lumea acum.

android 12 pareri

Android 12 este urmatorul sistem de operare pe care compania Google vrea sa il lanseze pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar astazi vorbim si despre o veste grozava care vizeaza pe toata lumea. Mai exact, cei de la Google au actualizat aplicatia care le permite celor care instaleaza versiunile beta ale sistemului sau de operare sa ofere informatii despre utilizarea lor, si asta inseamna ca Android 12 este pregatit pentru lansare in versiune beta.

Android 12 are aici urmat fix cursul pe care a mers compania Google chiar si anul trecut, atunci aplicatia aceasta fiind actualizata cu putin timp inainte ca primele versiuni beta sa fie puse in distributie. Decizia aceasta ne arata ca Google vrea sa mearga in ritmul normal de testare al Android 12, si probabil sa nu mai intarzie lansarea versiunii finale, asa cum s-a intamplat anul trecut din cauza pandemiei de Coronavirus care a afectat intreaga planeta.

Android 12: SURPRIZA Grozava de la Google pentru Telefoane

Android 12 va veni cu foarte multe schimbari de la Google, si compania americana va incerca sa adune cat mai mult feedback de la utilizatorii sai inainte de a decide sa lanseze versiunea finala a sistemului de operare. In aceasta idee, e posibil ca aplicatia pentru feedback sa mai fie actualizata in urmatoarele saptamani inainte ca Android 12 sa fie lansat, dar si dupa ce primele versiuni beta vor fi puse efectiv in distributie pentru toata lumea.

Android 12 nu este mentionat deocamdata in versiunea actualizata a aplicatiei pentru telefoane, dar daca ne uitam la ceea ce a facut compania Google in trecut, e destul de clar faptul ca lansarea este iminenta. Va fi foarte interesant de vazut cum anume a gandit compania Google totul pentru lansarea primelor versiuni beta ale Android 12, si ce fel de noutati vor fi dezvaluite impreuna cu primele versiuni beta, interesul fiind extrem de mare.

Android 12 va fi testat pana prin august de catre cei de la Google, dupa care va avea loc lansarea in versiunea finala pe care o asteapta extrem de multa lume de pe toata planeta.