WhatsApp: SURPRIZA Cu o Schimbare SECRETA pentru Telefoane

WhatsApp are o noua schimbare secreta pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, iata ce este oferit pentru noi, si cum putem profita.

WhatsApp mut

WhatsApp a pregatit o noua surpriza foarte interesanta pentru utilizatorii sai din intreaga lume, aplicatia de mesagerie avand descoperit un secret care era ascuns in aplicatia pentru telefoane. Mai exact, WhatsApp a implementat in aplicatia sa pentru telefoanele cu sistem de operare Android o noua functie care ofera posibilitatea de a dezactiva sunetele pentru un clip video pe care il trimitem catre o alta persoana, ceva ce pana acum nu a mai fost posibil asa.

WhatsApp a implementat in secret functia in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele cu sistem de operare Android, ea nefiind deocamdata oferita pentru telefoanele cu sistem de operare iOS. Chiar si asa, ea va ajunge acolo mai mult ca sigur in viitor, si va fi oferita pentru toti cei care folosesc iPhone, trimiterea de clipuri video fara sunet urmand a fi una dintre functiile pe care oamenii o vor folosi destul de des, si care va fi apreciata de catre ei.

WhatsApp: SURPRIZA Cu o Schimbare SECRETA pentru Telefoane

WhatsApp mut video

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentata aceasta schimbare de care foarte multi oameni se vor putea bucura din momentul in care ea va deveni disponibila in mod oficial, si e posibil ca asta sa nu dureze mult. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza in momentul de fata la finalizarea acestei functionalitati pentru toata lumea, si in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, va fi pusa in distributie impreuna cu o versiune finala a sistemului de operare.

WhatsApp are deasemenea si alte functii in dezvoltare in momentul de fata, majoritatea dintre ele fiind descoperite in versiuni beta dupa ce au fost implementate in secret de catre compania americana. Aceasta privind eliminarea sunetului pentru clipurile video ajunge in WhatsApp la ceva vreme dupa ce a fost implementata si in alte aplicatii de mesagerie, astfel ca a fost nevoie de o perioada de asteptare pentru ea, dar iata ca intr-un final ajunge sa fie oferita.

WhatsApp incearca sa le ofere utilizatorilor sai cat mai multe functii de care acestia au cu adevarat nevoie, insa e greu sa faca acest lucru rapid pentru ca functiile trebuie sa fie dezvoltate suficient de bine inainte de a fi lansate in mod oficial.