Orange: Anuntul Neasteptat cu care ATACA acum DIGI Romania

Orange a facut un anunt neasteptat pentru clientii din toata Romania, iata cum ataca DIGI Romania, si ce trebuie sa stii chiar acum despre asta.

Orange rapiditate

Orange este unul dintre cei ma imari operatori de telecomunicatii din toata Romania, avand peste 10 milioane de clienti, vasta majoritate folosind serviciile sale de telefonie mobila, numarul de abonati e in extindere. Pentru ca vrea sa adune mai multi clienti pentru reteaua sa de internet fix, cei de la Orange au decis sa atace DIGI Romania spunand ca au cea mai rapida retea de internet fix din Romania, laudandu-se si cu cea mai rapida retea mobila.

Orange are fara dubiu cea mai rapida retea mobila din Romania, asta nu prea poate fi contestat, insa atacul la DIGI Romania vine dupa ce grupul romanesc a facut afirmatii similare acum cateva saptamani. V-am spus in ianuarie ca DIGI Romania se lauda cu cea mai rapida retea de internet fix din Romania, plasandu-i pe cei de la Orange la o distanta foarte mica in urma lor in ceea ce priveste vitezele de internet fix de care se bucura clientii.

Orange: Anuntul Neasteptat cu care ATACA acum DIGI Romania

Orange le promite clientilor din Romania viteze de internet fix de pana la 940 Mbps pentru download si 450 Mbps pentru upload, la fel ca DIGI Romania, si totul prin reteaua celor de la Telekom. DIGI Romania are o vasta si foarte performanta retea de fibra optica in Romania, in timp ce Orange nu prea are infrastructura proprie inca, dar ca avea dupa ce va finaliza achizitia diviziei de servicii fixe a Telekom, in a doua parte a anului 2021.

Orange ofera servicii foarte bune pentru clienti, daca are cea mai rapida retea de internet fix e discutabil, dar putin probabil, iar asta pentru ca DIGI Romania ofera de mult viteze gigabit, si testele arata ca nu prea minte. Realitatea este ca Orange si DIGI Romania ofera viteze de internet fix destul de egale ca performante, ceea ce este si normal, pana la urma, din moment ce ambele au la baza fibra optica si echipamente performante care sa le sustina.

Orange va incepe un atac si mai serios asupra pietei de internet fix si televiziune fixa din Romania dupa ce va finaliza achizitia diviziei de servicii fixe a Telekom, sa cum s-a intamplat si in cazul celor de la Vodafone.