WhatsApp: SECRETUL care a fost ASCUNS de foarte Multa Lume

WhatsApp are dezvaluit unul dintre secretele care a fost ascuns pentru foarte multa lume, iata ce nu ai stiut pana in momentul de fata despre aplicatie.

whatsapp indepartat

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume in momentul de fata, iar dupa cum prea bine stiti deja exista peste 2 miliarde de persoane care o folosesc in fiecare zi. Aplicatia WhatsApp are foarte multe functii importante implementate pana in momentul de fata, si multe altele noi vin in continuare pentru telefoane, iar pe masura ce zilele trec, sunt dezvaluite tot mai multe secrete cu privire la noutatile pregatite de companie.

WhatsApp are dezvaluit un secret foarte interesant de catre unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de noutati care sunt implementate in aplicatie, si asta e ceva ce mai nimeni nu a stiut pana in momentul de fata. Mai exact, se pare ca WhatsApp poate dezactiva unele dintre functiile pe care le ofera prin aplicatia sa oricand doreste, astfel ca anumiti utilizatori ar putea avea eliminate anumite functii pe care le considerau foarte utile, si totul fara sa stie ceva.

WhatsApp: SECRETUL care a fost ASCUNS de foarte Multa Lume

WhatsApp poate activa si dezactiva unele functii direct din serverele sale, iar asta pentru ca aplicatia de mesagerie preia din serverele companiei americane unele inforamtii pentru anumite functii. Dezvaluirea este facuta pentru utilizatorii WhatsApp dupa ce s-a descoperit ca functia despre care va vorbeam zilele trecute, cea privind o noia iconita pentru alertarea cand suntem mentionati intr-o conversatie de grup, nu e tocmai atat de noua, ci veche.

WhatsApp poate activa, sau dezactiva, acea iconita pentru anumiti utilizatori, si nu e singura care poate fi controlata intr-un asemenea mod de catre compania americana pentru a determina experienta pentru oameni. Nu a fost dezvaluit numarul de functii ale WhatsApp care pot fi controlate intr-un asemenea mod de catre compania americana, astfel ca nimeni nu stie ce anume mai poate fi bagat, sau scos, fara ca noi sa stim ceva in vreun moment.

WhatsApp va continua sa actioneze in acest mod si in perioada urmatoare, astfel ca ramane doar sa vedem in ce masura cei din spatele aplicatiei de mesagerie vor mai avea noutati importante pentru noi.