LUNA: INCREDIBIL Anunt cu IMPORTANTA Uriasa pentru Omenire

LUNA este iar in centrul unui anunt extrem de important care va avea si un impact foarte mare asupra intregii omeniri in anii care vor urma.

luna aparare

LUNA este subiectul principal al unui anunt foarte important care a fost dezvaluit in mod oficial astazi pentru intreaga omenire, si vorbim despre o decizie care va avea efecte pe termen foarte lung. Mai exact, Ministerul Apararii din SUA este in cautare de companii care sunt capabile sa construiasca pe luna fabrici pe care sa le foloseasca pentru a produce echipamente care sa fie necesare sustinerii vietii acolo, dar nu numai atat.

LUNA este vizata de catre armata SUA care vrea sa faca acolo sisteme de aparare pe care sa le foloseasca in viitor pentru a apara fie planeta, fie tara, de orice fel de atacuri care ar putea veni. Divizia DARPA a armatei SUA este cea care cauta sa gaseasca companii private capabila sa faca fabrici pe luna, astfel ca vorbim aici doar despre un proiect de militarizare, si nimic mai mult, dar el ar putea contribui inclusiv la sustinerea astronautilor care vor ajunge acolo.

LUNA: INCREDIBIL Anunt cu IMPORTANTA Uriasa pentru Omenire

LUNA ar urma sa fie impanzita de anumite structuri necesare pentru armata SUA, printre ele numarandu-se antene speciale pentru captarea de frecvente radio, sau panouri solare pentru captarea de energie. Implicarea DARPA in proiectele pentru luna nu este ceva tocmai neobisnuit, iar asta pentru ca vorbim despre strategii pe care armata SUA le-a aplicat si in trecut pe Pamant pentru a-si asigura suprematia din punct de vedere militar pe planeta noastra.

“Agenția pentru proiecte de cercetare avansată în domeniul apărării dorește să audă de la industria spațială despre capacitățile lor de a fabrica structuri mari pe Lună. DARPA caută să „dezvolte materiale fundamentale, procese și modele necesare pentru a realiza producția în spațiu a sistemelor mari, precise și rezistente ale Departamentului de Apărare”.”

LUNA nu este doar in atentia armatei SUA in momentul de fata, ci si in atentia altor entitati similare de pe intregul glob, iar asta pentru ca toata lumea vrea sa controleze spatiul cosmic. Desigur ca asta nu va fi usor de realizat de catre cineva, insa toate agentiile spatiale, si armatele, care au capacitatea de aajunge pe Luna vor incerca sa creeze o capacitate de aparare avansata inclusiv dincolo de atmosfera Pamantului pe care locuim.

LUNA ramane foarte serios in atentia tuturor in momentul de fata, si nu e exclus ca in viitorul apropiat sa aflam ce fel de arme vrea armata SUAs a faca acolo, impreuna cu alte structuri pentru sustinerea vietii.