WhatsApp: VIDEO cu SECRETUL Urias pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp are un nou secret foarte important pentru toate telefoanele dezvaluit in sfarsit, iata despre ce schimbare majora trebuie sa stii chiar acum.

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, continua sa aiba secrete importante dezvaluite pentru utilizatorii din intreaga lume, iar in clipul video de mai sus puteti vedea exact ce se va schimba. Cei de la WhatsApp vor sa le ofere utilizatorilor un nou sistem care va permite logarea aceluiasi cont pe multiple tipuri de dispozitive, adica telefoane, tablete, calculatoare, si web, totul in doar cativa pasi foarte simpli de urmarit.

WhatsApp lucreaza la acest sistem de foarte multa vreme, insa inca nu a reusit sa-l finalizeze, dar astazi vedem prezentata o noua componenta, inca secreta pentru majoritatea lumii, a sa, si una foarte importanta. WhatsApp are dezvaluita in clipul video de mai sus o noua functie care le va permite utilizatorilor sa se delogheze de pe un anumit dispozitiv cu un cont pe care il folosesc, optiunea inlocuind-o pe cea dea acum care ofera doar posibilitatea de a sterge un cont.

WhatsApp: VIDEO cu SECRETUL Urias pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp are aici o functie extrem de importanta oferita pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca sistemul de interconectare pentru logare in diverse medii este unul extrem de important. Multumita acestui sistem, utilizatorii vor putea folosi WhatsApp in multiple medii cu acelasi cont, si nu vor mai fi “legati” doar de un singur telefon pentru a purta conversatii cu persoanele dragi, ceea ce ar trebui sa creasca rata de utilizare.

WhatsApp a asteptat extrem de mult pentru a implementa o asemenea functie desi aplicatii concurente au lucruri similare integrate de foarte multa vreme pentru utilizatorii lor din toata lumea. Desigur ca pentru ca totul sa fie implementat in WhatsApp e nevoie de testare indelungata, iar asta pentru ca la 2 miliarde de utilizatori in toata lumea, e nevoie sa oferi ceva care sa functioneze exact asa cum trebuie, fara sa aiba probleme serioase.

WhatsApp se apropie incetul, cu incetul, de lansarea acestui nou sistem, iar descoperirile de acest gen ne apropie tot mai mult de ceea ce asteptam de foarte multa vreme de la compania americana.