DACIA Duster 3: PROBLEMA Mare pentru Noile Masini (VIDEO)

DACIA Duster 3 este viitorul model important de SUV pe care DACIA il pregateste pentru lansare, insa iata ce problema vine pentru noile masini.

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV pe care DACIA vrea sa il lanseze pentru clientii din toata lumea, iar in momentul de fata toate informatiile sugereaza faptul ca ar trebui sa il vedem in oficial in 2024. Intre timp au aparut diverse detalii cu privire la DACIA Duster 3, si la felul in care va fi construita masina, iar din pacate vorbim despre cateva detalii nu foarte imbucuratoare pentru cei care vor sa cumpere masina noua de la DACIA.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie facuta pe platforma CMF-B a celor de la Renault, iar toate datele de acum indica faptul ca nu va exista si o versiune cu tractiune integrala, 4×4, pentru viitoarea generatie de SUV-uri. In clipul video de mai sus aveti o comparatie facuta intre felul in care se comporta DACIA Duster 3 pe zapada atunci cand este folosita tractiunea 4×2, sau 4×4, si desigur ca diferentele sunt foarte mari, fara a mai fi nevoie de un test vizual.

DACIA Duster 3: PROBLEMA Mare pentru Noile Masini (VIDEO)

DACIA Duster 3 fara tractiune integrala nu va fi la fel de atractiva pentru la fel de multi oameni, da masinile se vor vinde, insa vor fi foarte multi din zone unde ninge, sau ploua, mult care nu se vor mai gandi la masina. Tractiunea integrala e foarte importanta in zonele in care ninge mult, dar si in cele in care ploua mult, astfel ca DACIA Duster 3 nu va mai fi la fel de atractiva pentru oamenii care locuiesc in ele, chiar daca preturile vor fi mici.

DACIA Duster 3 n-ar urma sa fie totusi la fel de ieftina ca modelele de acum, DACIA anuntand ca preturile pentru modelele viitoare ar putea creste cu pana la 30%, deci doua puncte negative serioase. Stiti deja cu totii ca SUV-urile celor de la DACIA sunt versatile, putand fi folosite fara probleme si pe drumurile obisnuite, si pe cele accidentate, daca au tractiune 4×4, insa DACIA Duster 3 se pare ca nu va fi gandita pentru a fi chiar atat de “utilitara”.

DACIA Duster 3 este pregatita pentru lansare undeva prin 2024 de catre producatorul roman, asa ca ramane de vazut daca pana atunci se va schimba ceva in ceea ce priveste planul de lansare fara tractiune 4×4.