Samsung GALAXY S22: Prima Surpriza GROZAVA pentru Telefon

Samsung GALAXY S22 are parte de o prima surpriza grozava anuntata inainte ca noul telefon sa fie lansat, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

Samsung GALAXY S22 filmare

Samsung GALAXY S22 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, noul model de telefon mobil al companiei Samsung urmand a fi lansat anul viitor, si avand in vedere succesul seriei actuale, asteptarile sunt mari. Desi Samsung GALAXY S22 este inca foarte departe de lansare, iata ca am aflat astazi una dintre posibilele noutati foarte importante care ar urma sa fie oferite impreuna cu noul model de telefon al companiei din Coreea de Sud.

Samsung GALAXY S22 ar putea fi lansat impreuna cu un procesor si o camera care sunt capabile sa le permita utilizatorilor sa faca filmari la rezolutie 8K si 60 FPS, ceva imposibil de realizat acum. E posibil totusi ca nici Samsung GALAXY S22 sa nu poata face asa ceva, iar asta pentru ca telefonul se incalzeste foarte tare in timpul folosirii acestei functii, si nici macar nu poate fi tinut in mana, deci e esentiala rezolvarea acestei probleme.

Samsung GALAXY S22: Prima Surpriza GROZAVA pentru Telefon

Samsung GALAXY S22 are mai mult ca sigur nevoie de un procesor mai performant si mai eficient din punct de vedere energetic pentru a putea inregistra filmari la o rezolutie atat de mare fara probleme. E foarte posibil ca acest lucru sa necesite folosirea unui nou chip de la Qualcomm, sau a unui nou chip Exynos, deocamdata nu se stie, dar e clar faptul ca aceasta functionalitate inca este foarte departe de a fi oferita in mod oficial clientilor.

Samsung GALAXY S22 va fi totusi lansat in mod sigur cu schimbari foarte importante pentru a putea mentine ritmul vanzarilor bune pe care seria S21 le stabileste in momentul de fata pe pietele globale. Desigur ca pentru a se intampla acest lucru e nevoie de multa munca pentru ca Samsung GALAXY S22 sa fie 100% pregatit pentru lansare, deci ramane sa vedem exact ce anume va oferi compania Samsung pentru toti clientii din toata lumea in 2022.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat in prima parte a anului viitor, cel mai probabil tot prin ianuarie, ca seria de cum, dar vanzarile ar putea incepe undeva prin februarie, nu chiar atat de devreme.