Huawei: Anuntul care ii va DEZAMAGI pe foarte Multi Clienti

Huawei a facut un anunt care ii va dezamagi pe foarte multi dintre clientii sai din intreaga lume, iata ce decizie majora a luat compania acum.

Huawei pregatire

Huawei, unul dintre cei mai mari producatori de telefoane din intreaga lume, a decis anul trecut sa anunte in mod oficial dezvoltarea si lansarea unui nou sistem de operare pentru telefoane mobile. Harmony OS este denumirea acestui sistem de operare, iar cei de la Huawei au decis sa-l ofere in mod segmentat pe diverse tipuri de dispozitive, si la diverse perioade de timp de la anuntul oficial, astfel ca acum vedem o prima parte din dezvoltarea sa.

Huawei ar intentiona sa intinda dezvoltarea Harmony OS pana undeva prin 2023 – 2024, cand ar putea fi lansata versiunea finala a sistemului de operare, adica vorbim de inca 2/3 ani de asteptare pentru ea. Distanta foarte mare in timp pana in momentul in care versiunea finala a Harmony OS va fi lansata ar urma sa fie dedicata implementarii unor noutati care acum nu sunt disponibile, dar si rezolvarii problemelor existente in sistem.

Huawei: Anuntul care ii va DEZAMAGI pe foarte Multi Clienti

Huawei pregatire viitor

Huawei foloseste Android ca baza pentru sistemul sau de operare, iar marea noutate pe care vrea sa o aduca este versatilitatea si posibilitatea de instalare pe diverse tipuri de dispozitive. Huawei a spus ca Harmony OS va putea fi folosit pe orice de la telefoane si pana la masini, compania chinezeasca incercand sa aduca sistemul sau de operare pe cat mai multe produse care sunt folosite la nivel global, dar desigur ca asta necesita timp.

Huawei porneste de la Android, si e improbabil sa schimbe ceva pentru sistemul sau de operare, astfel ca e de asteptat ca in final tot asta sa stea la baza intregului ecosistem pe care il ofera. Chiar daca Harmony OS va fi bazat in exclusivitat pe Android, Huawei vrea sa ofere ceva ce Google inca nu are disponibil pentru toata lumea, si probabil ca de asta dezvoltarea va dura pana in 2023, sau 2024, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie finalizat.

Huawei a gandit Harmony OS ca o alternativa pentru Android, astfel ca e ironic sa vedem ca de fapt functioneaza multumita sistemului de operare al Google, dar poate ca si asta se va schimba.