WhatsApp: ATENTIONARE OFICIALA Emisa catre TOATE Telefoanele

WhatsApp a emis o atentionare oficiala pentru utilizatorii din toata lumea, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ceea ce apare in telefoane.

WhatsApp demascare

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din lume cu o baza de utilizatori de peste 2 miliarde de oameni, a emis o atentionare oficiala despre care toata lumea ar trebui sa stie chiar acum. Cei de la WhatsApp au inceput sa se uite mai serios la problema spam-ului, si a atacurilor, care ii vizeaza pe utilizatorii platformei sale, astfel ca a inceput sa publice mesaje de atentionare pentru oameni, astfel incat ei sa stie cum sa se protejeze.

WhatsApp le spune utilizatorilor sai ca trebuie sa fie extrem de vigilenti atunci cand primesc mesaje de la persoane care nu se afla in agenda lor de contacte deoarece acele mesaje pot fi unele malitioase. WhatsApp le spune tuturor utilizatorilor sai, prin mesajul pe care il puteti vedea si mai jos, faptul ca in aceasta situatie, daca ei au suspiciunea ca mesajul poate fi unul malitios, au optiunea de a il raporta ca fiind un mesaj de tip spam, astfel ca acesta ar putea fi sters din platforma, sau interzis.

WhatsApp: ATENTIONARE OFICIALA Emisa catre TOATE Telefoanele

WhatsApp demascare atacuri

WhatsApp a inceput abia recent sa vorbeasca mai serios despre problemele de care se plange foarte multa lume, mai exact cele privind securitatea informatiilor care sunt transferate prin platforma. Atentionarea de mai sus face parte din seria de mesaje cu care WhatsApp vrea sa ii faca pe oameni mult mai atenti la ceea ce se intampla in cadrul platformei de mesagerie, si e important ca lumea sa nu ignore meajele serioase care vin de la companie acum.

WhatsApp nu a avut pana acum un rol prea serios in blocarea campaniilor de phishing, sau spam, in cadrul platformei sale, insa cu aceasta atentionare pare sa le ceara ajutorul utilizatorilor in acest proces. Vorbim totusi despre o situatie care nu e tocmai simpla pentru blocarea atacurilor care au loc, se pare, tot mai des in cadrul platformei de mesagerie, insa cei de la WhatsApp arata macar ca isi dau interesul pentru a face ceva acum.

WhatsApp a inceput sa fie mai atenta la ceea ce vor oamenii de la platforma sa de mesagerie, si aceasta este o veste foarte buna pentru noi toti deoarece ne poate aduce multe schimbari uriase in viitor.