Fortnite: Noua SURPRIZA a Epic care a BLOCAT Toti Jucatorii

Fortnite tron

Fortnite a avut lansata “de nicaieri” o noua surpriza extrem de interesanta, una despre care jucatorii nu stiau nimic inainte de a fi lansata, dar una care aduce schimbari foarte bune pentru toata lumea, si e bine sa stim despre ceea ce este oferit.

Fortnite are anuntata introducerea skin-urilor si motocicletelor tematice din seria Tron, una dintre cele mai populare, iar asta vine si ca una dintre cele mai mari si mai interesante surprize care a fost oferite pana acum de catre cei de la Epic Games.

“În sistemul Tron, oamenii s-au trezit pe grila de pe o vastă frontieră digitală. Acum este timpul tău. Luați-vă costumul de lumină și pregătiți-vă ca războinici ai rețelei pentru a începe o nouă călătorie … de data aceasta spre insulă!

Alăturându-vă Hunt, colecția „End of Line” este acum disponibilă în Magazinul de articole. Alegeți între o varietate de look-uri de player, inclusiv Cypher, Firewall, Proxy, Datapath, Packet, Bitstream, Commandline, Upload, Io și Bandwidth, care includ o cască detașabilă. Completând setul, colecția include callback-uri către cele mai iconice arene de joc ale lui Tron, cu Glider și Light Identity Disc Pickaxe și Back Bling. Nu părăsiți niciodată sistemul de operare fără el.

Intră în Fortnite pentru a vedea această colecție de la frontiera digitală!”