Kaufland: Anuntul de ULTIMA ORA, ce-i GRATUIT pentru Romani

Kaufland are un anunt de ultima ora pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit acum, si cum poti profita de tot in tara noastra.

Kaufland electric

Kaufland are un anunt de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care are trebui ca acestia sa stie pentru ca pot beneficia in mod gratuit de ceva care nu e oferit fara plata in mod normal. Mai exact, cei de la Kaufland sunt in continuare mari sustinatori ai folosirii de masini electrice in toata lumea, astfel ca au decis sa le ofere clientilor care au asemenea masini posibilitatea de a le incarca in mod gratuit la statiile din parcarile magazinelor sale.

Kaufland are statii de incarcare rapida pentru masinile electrice in multe dintre parcarile magazinelor sale din toata tara, iar pentru clientii dornici sa profite de ele a decis sa ofere si gratuitate la incarcare. Mai exact, cei de la Kaufland ofera totul doar pentru cei care au un card digital inregistrat in cadrul aplicatiei sale, astfel ca nu oricine poate profita de acest sistem in momentul de fata, si desigur ca trebuie sa faceti cumparaturi in magazine sale.

Kaufland: Anuntul de ULTIMA ORA, ce-i GRATUIT pentru Romani

Kaufland ofera cupoane gratuite pentru statiile de incarcare rapida doar daca folosind un Kaufland Card clientii sai au facut cumparaturi de minim 500 de LEI pe saptamana din magazinele sale. Cupoanele vor fi oferite gratuit in curand si pentru cei care fac cumparaturi de minim 500 de LEI intr-o luna din oricare dintre magazinele Kaufland, astfel ca lucrurile vor deveni si mai simple in viitor pentru cei care vor sa profite de asta.

Kaufland le ofera clientilor cupoanele gratuite intr-o aplicatie dedicata care permite accesarea statiilor sale de incarcare rapida, astfel ca nu puteti beneficia de tot decat daca o folositi in telefoanele voastre. E si normal ca lucrurile sa stea asa din moment ce oricum Kaufland nu are vreo aplicatie proprie care sa faciliteze accesul la aceste statii de incarcare rapida, asa ca trebuie sa aveti si aplicatia e-charge instalata in telefoanele voastre pentru a profita de tot.

Kaufland desfasoara aceasta campanie pentru o perioada indelungata de timp, astfel ca exista suficiente motive pentru a profita de ceea ce se intampla in momentul de fata in Romania.