CEC Bank: Mesajul de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

CEC Bank a emis un mesaj de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii in legatura cu el chiar in acest moment.

CEC Bank necesitate

CEC Bank, cea mai veche banca din Romania, are un mesaj de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, si e unul despre care toata lumea ar trebui sa stie chiar acum pentru ca vine ca o veste extrem de importanta. Cei de la CEC Bank au implementat chiar de la inceputul anului 2021 o optiune noua pentru autorizarea platilor facute online cu cardul bancar, si vorbim despre aprobarea lor atat prin aplicatia sa de mobile banking, cat si prin alte metode.

CEC Bank a detaliat pana acum in cateva randuri cat de importante sunt aceste schimbari pe care le-a facut pentru autorizarea platilor online in Romania, ele venind pe fondul unor noi prevederi europene. Mai jos CEC Bank ne vorbeste despre faptul ca avem optiunea de a autoriza platile fie prin accesarea notificarii push care vine prin aplicatia sa, iar aceasta procedura este si cea mai simpla dintre toate, ea fiind facuta in cateva secunde.

CEC Bank: Mesajul de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

CEC Bank are si o alta procedura, mult mai complicata, care presupune folosirea a 2 parole pentru a autoriza platile in momentul de fata, iar desigur ca pe aceasta toata lumea vrea sa o evite. Una dintre parolele care trebuie folosite este parola contului, in timp ce a doua parola care trebuie utilizata este parola setata pentru card, deci cea pe care doar voi o stiti, iar CEC Bank insista si cu folosirea ei pentru autorizarea platilor, daca vrem asta.

CEC Bank face toate aceste modificari impreuna cu restul bancilor din toata Romania, asa ca nu doar aici exista acest inconvenient, dar multi dintre voi stiati deja acest lucru, deci nu e ceva nou. CEC Bank nu poate face altceva decat sa asculte toate reglementarile europene in materie de securizare a platilor, acestea fiind impuse si prin intermediul BNR in Romania, deci nimeni nu “scapa” de ele, indiferent cat de mult si-ar dori acest lucru acum.

CEC Bank impune doar ceea ce trebuie cand vine vorba despre aceste masuri de protectie, asa ca nu vorbim despre nimic altceva decat ceea ce este necesar pentru noi.