Telekom: SURPRIZA Uriasa, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Telekom are o surpriza uriasa pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar de acum.

Telekom indragostiti

Telekom are o surpriza uriasa in acest weekend de Valentine’s Day, si si-a anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca le ofera in mod gratuit ceva ce poate ca multi nu sperau sa primeasca. Mai exact, cei de la Telekom au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga 10 perechi de casti JBL Tune 500 daca raspund la o intrebare pe care operatorul a publicat-o pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook.

Telekom ii intreaba pe clientii din toata Romania cum isi folosesc minutele si internetul pentru a declara iubirea personalor dragi din viata lor, si un simplu comentariu lasat acolo va inscrie in concurs. Dupa cum puteti vedea, vorbim si despre un numar redus de persoane care au decis sa participe la acest concurs organizat de catre cei de la Telekom, deci sansele voastre de a castiga una dintre cele 10 perechi de casti JBL este cu atat mai mare acum.

Telekom: SURPRIZA Uriasa, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Telekom nu este singurul operator de telecomunicatii care are in aceasta perioada oferte de acest gen pentru clienti, insa acestea sunt unele dintre cele mai bune premii pe care le putem castiga de la companii. Vorbim despre o pereche de casti foarte bune pe care cei de la Telekom le ofera pentru clientii care aleg sa lase un simplu comentariu pentru a intra in concurs, si exista o multitudine de motive pentru a face acest lucru acum.

Telekom are oferte cu internet si minute nelimitate pentru toata lumea in momentul de fata, si cred ca oricine ar trebui sa se uite cu mare atentie la ele pentru a vedea daca merita sa profite, sau nu. Promotiile pe care cei de la Telekom le listeaza pentru clientii din Romania sunt extrem de interesante, dincolo de concursul acesta in care are premii gratuite grozave oferite, asa ca nu trebuie sa va sfiiti sa va uitati la tot ceea ce ofera acum.

Telekom desfasoara acest concurs pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca nu profitati chiar acum de tot, e posibil sa pierdeti ocazia de a o face in viitorul foarte apropiat.