BANCA Transilvania: Mesajul de care TREBUIE sa Afle Clientii

BANCA Transilvania are un mesaj despre care trebuie sa afle toti clientii sai din toata Romania, iata ce transmite banca acum pentru toata lumea.

BANCA Transilvania limitari

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, are un mesaj foarte important pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie acum cat mai multi dintre ei. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le transmit romanilor faptul ca daca vor sa afle ce limite tranzactionale au pentru cardurile bancare, exista o solutie foarte simpla pentru a face acest lucru, si ea se numeste aplicatia BT Pay, oferita gratuit.

BANCA Transilvania ofera aplicatia BT Pay pentru toti clientii care au iPhone si Android, accesul la ea putand fi activat chiar si de la distanta de catre cei interesati, iar asa se obtin informatii esentiale despre conturi. BANCA Transilvania a gandit aplicatia BT Pay pentru a le permite clientilor din toata Romania sa afle detalii despre banii din cardurile proprii, dar si pentru a le putea controla fara a fi nevoiti sa mearga intr-o agentie, sau sa sune la banca.

BANCA Transilvania: Mesajul de care TREBUIE sa Afle Clientii

BANCA Transilvania le permite clientilor din toata Romania sa modifice limitele tranzactionale pentru oricare dintre cardurile proprii folosind aplicatia BT Pay, totul putand fi realizat in doar cateva secunde. Vorbim despre o functionalitate pe care o ofera BANCA Transilvania la fel ca oricare alta banca din Romania, serviciile de mobile banking devenind tot mai importante pentru clienti din toata lumea in aceasta perioada de timp.

BANCA Transilvania incearca sa convinga cat mai multi clienti sa foloseasca aplicatia BT Pay in viata de zi, cu zi, astfel ca vorbim despre sfaturi extrem de bune menite sa creasca nivelul de utilizare al ei. Desigur ca aplicatia BT Pay are mult mai multe functii foarte utile pentru clientii BANCA Transilvania din toata Romania, insa totul depinde si de cat de interesata este lumea sa foloseasca aplicatia si toate functiile pe care le are disponibile acum.

BANCA Transilvania ofera aplicatia BT Pay in mod gratuit pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, ea putand fi descarcate prin App Store si Google Play Store chiar acum.