Huawei: URIASA Surpriza cu o Decizie MAJORA pentru Clienti

Huawei are anuntata o uriasa surpriza pentru clientii din intreaga lume, iata ce anume va lansa compania chinezeasca pentru noi toti, si cat conteaza.

Huawei gaming

Huawei a luat o decizie extrem de importanta pentru clientii sai din toata lumea, si e una despre care oricine ar trebui sa stie deoarece vine ca o masura la care putini s-ar fi asteptat acum. V-am spus in cursul zilelor trecute ca Huawei a decis sa lanseze o consola pentru jocuri din cauza faptului ca sanctiunile din SUA nu au fost ridicate, si nu vor fi prea curand, deci piata telefoanelor ramane deocamdata o problema serioasa pentru companie.

Huawei incearca sa intre pe alte piete in acest moment, astfel ca a decis sa faca nu doar o consola pentru jocuri, ci si un laptop pentru gaming, ceva ce nu se astepta sa vada cineva prea curand de la chinezi. Huawei lucreaza la un laptop pentru gaming care sa concureze cu cele vandute de catre ASUS, Lenovo, si nu numai, iar ideea companiei nu e tocmai una rea din moment ce laptop-urile de acest gen incep sa devina din ce in ce mai atractive pentru oameni.

Huawei: URIASA Surpriza cu o Decizie MAJORA pentru Clienti

Huawei gaming laptop

Huawei a gandit pentru Honor un laptop de gaming pe care l-a lansat in luna septembrie a anului trecut, chiar inainte sa vanda aceasta divizie catre un consortiu de companii chinezesti, probabil controlate de stat. Lansarea unui laptop pentru gaming sub brand-ul Honor a fost miscarea Huawei de a testa piata pentru aceste produse inainte de a decide sa ofere unui sub brand propriu, si se pare ca testul a fost un succes, si se va trece la dezvoltarea unuia propriu.

Huawei va lansa un laptop pentru gaming care sa incerce sa adune vanzari substantiale in diverse zone de pe glob, astfel ca interesant va fi de vazut si ce fel de componente va folosi in el. Cei de la Huawei au interdictii pentru a cumpara multe dintre componentele pe care ar trebui sa le foloseasca in laptop-uri, in principal procesoarele Intel sau AMD, deci e greu de spus ce anume va folosi pentru a oferi performante de top pentru un asemenea produs.

Huawei va dezvalui acest laptop, impreuna cu a sa consola pentru gaming, undeva in cursul anului 2020, deci ramane sa vedem cand anume va fi luata decizia de prezentare si lansare pentru intreaga lume.