Facebook Messenger: IMPORTANTE Schimbari Facute in Aplicatie

Facebook Messenger are parte de o serie de foarte importante schimbari facute de catre compania Facebook, iata ce a fost anuntat oficial acum.

Facebook Messenger abuzuri

Facebook Messenger este a doua cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, iar compania Facebook incearca in mod constant sa o imbunatateasca, acest lucru fiind perfect vizibil acum. Mai exact, cei de la Facebook au anuntat ca in Facebook Messenger au implementat o serie de noi schimbari majore care au menirea de a le oferi oamenilor posibilitatea de a se proteja mai bine impotriva mesajelor malitioase venite de la persoane necunoscute.

Facebook Messenger sustine ca a implementat pentru utilizatorii sai posibilitatea de a sterge in masa mesajele primite de la persoane necunoscute, dar si de a bloca orice conturi suspicioase. Facebook Messenger are o reala problema din cauza numarului mare de roboti virtuali care trimit mesaje nesolicitate oamenilor obisnuiti, acestia fiind folositi pentru a distribui link-uri catre website-uri malitioase, sau fisiere care pot sparge calculatoarele, ori telefoanele.

Facebook Messenger: IMPORTANTE Schimbari Facute in Aplicatie

Facebook Messenger are deasemenea in lucru alte modificari menite sa le ofere oamenilor posibilitatea de a raporta mult mai usor abuzurile si hartuirile care au loc in platforma de mesagerie. Aceasta schimbare este una dintre cele importante solicitate de catre foarte multi dintre utilizatori, iar Facebook Messenger are intr-un final oferite toate aceste schimbari pentru ca oamenii sa aiba parte de o experienta totala mai buna de utilizare a platformei, in ciuda tuturor problemelor anterioare.

Facebook Messenger a fost in repetate randuri in centrul unor scandaluri care au avut in centru felul in care sunt procesate datele utilizatorilor, insa ceea ce vedem acum privind mesajele nesolicitatele si abuzurile e la un cu totul alt nivel. Practic, mai toata lumea primeste mesaje nesolicitate, si cereri de prietenie de la persoane necunoscute, problema fiind una mult prea mare pentru a fi rezolvata usor, deci Facebook Messenger va avea nevoie de unele modificari substantiale pentru ca totul sa fie adus la normal.

Facebook Messenger are prima parte a schimbarilor facute deja de catre compania Facebook, insa celelalte vor veni undeva in viitor, desi deocamdata nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru ca ele sa fie implementate pentru toata lumea.