Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA, de Azi e GRATIS pentru Romani

Kaufland are un anunt de ultima ora pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis sa ofere gratis, si cum profiti chiar acum de tot ce e disponibil.

Kaufland mecanism

Kaufland are un anunt de ultima ora pentru clientii romani din toata tara, mare lant de hypermarket-uri continuandu-si politica prin care incearca sa ii ajute pe toti sa se bucure de cele mai bune oferte. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de sansa de a primi gratuit vouchere de cumparaturi daca aleg sa si le faca in magazinele sale, si peste o anumita perioada, incepand de astazi.

Kaufland a intrat astazi intr-o noua etapa a concursului sau prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 1000 de LEI fiecare. Kaufland le cere clientilor sa isi faca cumparaturile in oricare dintre locatiile sale prin scanarea Kaufland Card digital la casa in momentul in care termina, iar asa sunt inscrisi in mod automat si au sansa de a castiga voucherele in valoare de 1000 de LEi fiecare.

Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA, de Azi e GRATIS pentru Romani

Kaufland le cere clientilor sa faca cumparaturi fara vreo suma minima in cursul acestei saptamani, astfel ca se elimina astfel obligatia de saptamana trecuta privind suma minima care trebuie cheltuita. 4000 de vouchere sunt oferite de catre cei de la Kaufland pentru clienti saptamana acesta, iar valoarea maxima a fiecarui voucher nu va depasi 1000 de LEI chiar daca vreunul dintre clienti va cheltui efectiv mai mult decat atat pentru cumparaturi.

Kaufland continua o promotie pe care a lansat-o cu ceva timp in urma, doar ca saptamana aceasta elimina obligatia privind suma minima de cumparaturi, dar creste si valoarea voucher-ului. Practic aceasta estapa este una dintre cele mai bune in care ar trebui sa participati deoarece Kaufland nu mai are vreuna similara programata, iar aceasta este penultima in care mai puteti participa la concurs pentru a castiga oricare dintre premiile disponibile acum.

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, si ar fi bine sa profitati de toate aceste promotii grozave pentru a va putea bucura de ofertele speciale care sunt disponibile acum.