DIGI Romania: OFICIAL, Decizia pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o decizie care vizeaza milioane de romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii in legatura cu masura luata.

DIGI Romania inghetat

DIGI Romania anunta milioane de romani din toata tara in legatura cu o decizie despre care toti ar trebui sa stie pentru ca pot avea parte doar de beneficii extrem de bune multumita ei. Mai exact, DIGI Romania a anuntat inca de saptamana trecuta o decizie prin care le ofera milioanelor de romani posibilitatea de a-i deveni clienti ai serviciilor de internet fix profitand de o oferte speciala care le aduce serviciul la un cost mult redus in Romania.

DIGI Romania a lansat iar astazi campania Netuarie prin care le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de internet cu 50% reducere la abonament timp de 6 luni de zile. Vorbim despre o oferta cam in oglinda cu cea din luna ianuarie, cand o campanie cu o denumire identica a fost rulata de catre cei de la DIGI Romania, iar ceea ce au primit clientii a fost identic, astfel ca vorbim cel mai probabil despre reluarea unei campanii de succes.

DIGI Romania: OFICIAL, Decizia pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI Romania inghetat internet

DIGI Romania le cere clientilor sai din Romania sa incheie abonamentele cu o perioada contractuala de 2 ani de zile pentru a beneficia de reducerea de pret de 50% pentru 6 luni de zile, astfel ca trebuie sa stiti asta. Chiar si asa, vorbim despre cel mai rapid internet fix din Romania, cei de la DIGI Romania oferindu-le clientilor abonamente cu viteze de pana la 1 Gbps, insa desigur ca puteti alege orice abonament doriti, si in functie de ceea ce e disponibil in locatia voastra.

DIGI Romania se “cearta” de cateva saptamani cu Orange pentru titlul de “cel mai rapid internet fix din Romania”, ambele companii afirmand asta, insa toate avantajele sunt la cei de la RCS & RDS. Avand totusi in vedere ca ambele companii viteza viteze de pana la 1 Gbps, teoretic nu aveti ce pierde, decat la transferurile de date in Romania, acolo unde nu exista peering pentru Orange, cei de la DIGI Romania avand cam cu toata lumea.

DIGI Romania desfasoara aceasta campanie pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti inainte ca ea sa dispara complet.