DACIA Duster 2022: Anunt IMPORTANT pentru LANSAREA Modelelor

DACIA Duster 2022 este in centrul unui anunt foarte important cu privire la lansarea noilor modele de masini, iata ce nu se asteptau fanii DACIA.

DACIA Duster 2022 lansare

DACIA Duster 2022 este versiunea facelift a seriei de SUV-uri pe care compania DACIA o are in dezvoltare pentru clientii din toata lumea, si in baza celor mai recente informatii pana in 2022 ea nu va fi lansata in reprezentante. Nu e exclus ca DACIA Duster 2022 sa fie prezentata in mod oficial in 2021 de catre cei de la DACIA, insa punerea in vanzare n-ar trebui sa aiba loc pana in prima parte a anului 2022, asta daca va mai avea loc pana la urma.

DACIA Duster 2022 era considerata a fi masina pe care Renault a anuntat-o ca fiind pregatita pentru lansare in 2022 in gama celor de la DACIA, insa v-am vorbit ieri despre un inlocuitor pentru Logan MCV, sau DACIA Dokker. Acea masina este deja testata pe drumurile publice, primele imagini spion fiind deja surprize de catre fotografi, iar asta ar putea sugera ca DACIA Duster 2022 nu va fi lansata anul viitor, ci probabil nu va fi lansata vreodata, dar asta in functie de cum interpretam informatiile Renault.

DACIA Duster 2022: Anunt IMPORTANT pentru Lansarea Modelelor

DACIA Duster 2022 ar putea fi lansata in 2022 daca informatiile oficiale de la Renault privind lansarile de noi masini DACIA vizeaza modelele complet noi, nu si cele facelift, precum este acest nou model de SUV. Daca Renault vorbeste in planul sau doar despre lansari noi, atunci putem astepta lansarea DACIA Duster 2022 in cursul anului viitor ca model facelift, intermediar, si poate ca de aceea nu e mentionat in datele oficiale cu lansarile deja planificate.

DACIA Duster 2022 nu urmeaza sa aduca schimbari importante pentru seria de SUV-uri pe care le produce DACIA, si asta e ceva destul de normal, pentru ca generatia a treia de SUV-uriale DACIA va fi lansata in 2025. In aceasta idee, DACIA Duster 2022 este doar o versiune usor imbunatatita a actualelor SUV-uri care sunt vandute de catre compania romaneasca, deci ea nu va veni cu schimbari prea importante, asa cum s-a intamplat si cu alte modele facelift din trecut.

DACIA Duster 2022 ar putea veni totusi cu preturi de vanzare mai mari decat cele asteptate de catre multi romani, sau europeni, insa ramane sa vedem totusi care va fi decizia finala a DACIA privind modelele noi.