Fortnite: Uriase SURPRIZE cu Update-ul Lansat in Cateva ORE

Fortnite saltul

Fortnite va avea versiunea 15.40 lansata in cursul urmatoarelor ore de catre cei de la Epic Games, compania americana pregatind o serie foarte mare de surprize pentru aceasta actualizare, iar asta vine ca o veste grozava pentru toti cei care sunt activi constant in joc.

In primul rand, se pare ca Air Royale revine in versiunea 15.40 a jocului, iar Floor is Lava  va fi deasemenea oferit din nou de catre cei de la Epic Games, deci daca va placeau aceste doua moduri de joc, atunci veti avea ocazia de a le juca din nou incepand de astazi.

Fortnite va avea deasemenea oferita o noua arma incepand tot de astazi, cu versiunea 15.40, si vorbim despre un sniper popular pe care Epic Games il va include pentru toata lumea, asa ca vom avea un nou mod mai usor de a ucide pe toata lumea in cateva ore.

Patch-ul 15.40 pentru joc este descris ca unul uimitor de catre unii dintre cei care au lucrat la crearea sa, ceea ce e o surpriza foarte interesanta daca ne gandim la faptul ca Epic Games nu lanseaza aici o noua versiune majora, ci un update intermediar.

Fortnite va avea noul patch implementat incepand cu ora 1!:00 de catre Epic Games, atunci fiind programata pentru a incepe implementarea sa in serverele Epic Games, deci totul va fi blocat pana cand implementarea va fi gata pentru folosire.