Vodafone: Vestea de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

Vodafone are o grozava veste de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ceea ce ofera.

Vodafone uefa

Vodafone are o noua veste de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, si e ceva ce foarte multi asteptau cu mare interes de ceva vreme, iar asta deoarece vorbim despre reinceperea Champions League. Da, tot fara spectatori in tribune, insa meciurile de fotbal din cea mai importanta competitie reincep acum, iar cei de la Vodafone le spun clientilor abonati ai serviciilor de televiziune ca vor putea urmari toti chiar acum, daca sunt interesati.

Vodafone nu are vreun post propriu de televiziune care sa transmita in mod direct meciurile in Champions League, astfel ca le recomanda clientilor sai sa urmareasca tote partidele pe Look si Look 4K. OCnform celor de la Vodafone, incepand de astazi vom putea vedea pe posturile de televiziune Look si Look 4K meciurile de fotbal din UEFA Champions League si UEFA Europa League direct de pe platforma sa de streaming video la cerere in Romania.

Vodafone: Vestea de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

Vodafone transmite cele doua canale de televiziune de ceva vreme, organizand chiar si o serie de concursuri pentru a promova Look 4K, astfel ca unii dintre clienti stiu deja despre el. Cei care inca nu au aflat despre acest canal, se vor putea bucura de el chiar incepand de acum daca aleg sa isi activeze extraoptiunea speciala care le ofera acces la el, insa doar de pe televizoarele care sunt capabile sa redea continut 4K, altfel nu-l puteti urmari.

Vodafone ne spune ca martea si miercurea vom putea urmari meciurile de fotbal din UEFA Champions League, in timp ce joia vom putea vedea meciurile din UEFA Europa League. Primele meciuri incep de la ora 20:00 pe Look si Look 4K, in timp ce meciurile din a doua competitie incep de la ora 2@:00, astfel ca Vodafone ne ajuta sa ne si facem un program, iar prin platforma Vodafone TV ar trebui sa si puteti inregistra meciurile favorite oricand.

Vodafone nu e singurul operator de telecomunicatii care transmite Look, dar e singurul care transmite Look 4K, astfel ca la alti operatori va trebui sa va multumiti cu alte alternative pentru acest post.