DACIA Duster: VIDEO, Testul UIMITOR cu Patrol, Freelander 2

DACIA Duster apare intr-un video care ne prezinta un test uimitor in care are fata in fata Nissan Patrol si Land Rover Freelander 2, iata cum se descurca.

DACIA Duster este prezentata in clipul video de mai sus in cadrul unui test offroad uimitor cu Nissan Patron si Land Rover Freelander 2, dou masini care au fost gandite pentru a merge in afara drumurilor publice. Aici vorbim despre o joaca in zapada pentru DACIA Duster si celelalte masini, iar dupa cum veti vedea, automobilul celor de la DACIA nu reuseste chiar totdeauna sa se descurce fara probleme in testele la care este supus, dar asta este perfect normal.

DACIA Duster nu are aceleasi valente de masina pentru teren offroad precum Nissan Patrol, sau Land Rover Freelander 2, insa in ciuda acestui lucru, se descurca surprinzator de bine. DACIA Duster are nevoie in unele momente de ajutor sa iasa din situatii in care zapada i-a cam pus probleme, insa per total se descurca surprinzator de bine in acest tip de suprafata, si desigur ca aici conteaza foarte mult atat cauciucurile folosite, cat si soferul care conduce masina.

DACIA Duster: VIDEO, Testul UIMITOR cu Patrol, Freelander 2

DACIA Duster nu e singura masina care are probleme in zapada, Land Rover Freelander 2 intampinand fix aceleasi tipuri de probleme in unele situatii, dar SUV-ul celor de la DACIA a aveut nevoie de cel mai mult ajutor. Veti vedea ca DACIA Duster se impotmoleste in mai multe situatii decat Nissan Patrol, sau Land Rover Freelander 2, si are nevoie sa fie scoasa, ceea ce pana la urma e normal pentru o masina care e facuta mai mult pentru drumurile publice.

DACIA Duster a mai aparut in teste impresionante de-a lungul timpului, si sa descurcat foarte bine inclusiv pe zapada, insa pe un teren dificil precum cel pe care-l vedeti in clipul de mai sus, situatia se schimba. DACIA Duster a impresionat in foarte multe situatii in care a fost folosita pe teren accidentat, si asta e normal din moment ce e facuta pe o platforma care faciliteaza acest tip de drumuri, poate chiar ultima folosita de catre DACIA.

DACIA Duster in actuala versiune ar putea fi ultimul model la care vom vedea tractiune 4×4, iar asta pentru ca modelele noi vor fi facute pe o platforma care nu permite integrarea unei asemenea motorizari prea usor.