Kaufland: ATENTIE! Este GRATUIT pentru ORICARE dintre Romani

Kaufland are o atentionare foarte importanta pentru oricare dintre romanii din toata tara, iata ce este oferit gratuit chiar acum pentru toata lumea.

Kaufland explicatii

Kaufland continua sa isi surprinda clientii din toata tara in aceasta perioada, si a decis sa ofere gratuit fara oprire ceva de care se pot bucura oricare dintre romanii din toata tara in momentul de fata. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a primi in mod gratuit un voucher in valoare de 100 de LEI daca decid sa completeze un chestionar prin care sa isi detalieze experienta avuta in magazinele sale.

Kaufland a pornit aceasta campanie de ceva vreme, si nu a decis sa renunte la ea inca pentru ca exista foarte multi romani care mai sunt dornici sa profite de tot ceea ce are de oferit lantul de magazine online. Vorbim despre promotii extrem de bune pentru toata lumea in momentul de fata, iar daca decideti sa povestiti care a fost experienta voastra in magazine, aveti sansa de a primi gratuit si un voucher de 100 de LEI, 10 fiind oferite in fiecare luna de Kaufland.

Kaufland: ATENTIE! Este GRATUIT pentru ORICARE dintre Romani

Kaufland explicatii experienta

Kaufland este pe deplin constienta de dorintele romanilor din toata tara, astfel ca aceasta campanie promotionala are menirea doar de a ii ajuta sa aiba parte de cea mai buna experienta cand fac cumparaturile in magazine sale. Kaufland stie foarte bine cat de mult conteaza acest lucru pentru toti clientii sai din Romania, astfel ca le ofera bani ca sa ajute compania sa rezolve orice fel de probleme exista in magazine in momentul de fata, si asta nu e usor deloc.

Kaufland a profitat destul de mult de ajutorul pe care i l-au dat oamenii prin intermediul formularelor de contact care sunt disponibile acum pentru toata lumea, si va continua sa o faca, ceea ce e o veste foarte buna. Au existat mai mult ca sigur destui oameni care au primit vouchere in valoare de 100 de LEI pentru detalierea experientei de care au avut parte in magazinele din toata tara, si e mai mult ca sigur ca acest proces va continua in viitor fara oprire.

Kaufland are formularul special de contact disponibil in cadrul website-ului sau, astfel ca puteti merge acolo pentru a completa toate detaliile, si a avea sansa de a primi gratuit cei 100 de LEI.