WhatsApp: Masura Luata in SECRET pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp a luat in secret o masura foarte importanta pentru telefoanele din toata lumea, iata ce trebuie sa stii despre ea, si cum te afecteaza.

WhatsApp explicatii

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din toata lumea in ciuda faptului ca in ultimele luni a fost in centrul unor scandaluri serioase din cauza modului in care foloseste datele noastre. Avand in vedee ca in ianuarie trebuiau sa fie impusi noi termeni si conditii de utilizare ai WhatsApp sub rezerva blocarii accesului la platforma, dar compania s-a razgandit, acum se pare ca regandeste felul in care prezinta toata aceasta schimbare majora.

WhatsApp a implementat in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android o noua alerta speciala prin care le spune utilizatorilor sai ca urmeaza sa aiba loc o schimbare pentru termenii si conditiile de utilizare. WhatsApp reitereaza in acest mesaj unele dintre notificarile de pana acum cu privire la faptul ca nu poate citi mesajele oamenilor, si ca ele sunt criptate total, deci nici nu pot fi interceptate de catre cineva in momentul in care are loc comunicare.

WhatsApp: Masura Luata in SECRET pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp explicatii android

WhatsApp a implementat notificari atat pentru utilizatorii aplicatiei standard, cat si pentru companiile care sunt prezente in platforma, si folosesc aplicatia speciala dedicata lor, deci toata lumea vede mesaje potrivite. Puteti vedea in imagini exact ceea ce transmite WhatsApp, si ceea ce va fi vizibil inclusiv pe telefoanele iPhone in viitorul nu foarte indepartat, cel mai probabil cu urmatoarea actualizare a aplicatiei oferite in versiune beta pentru noi toti.

WhatsApp explicatii companii

WhatsApp e nevoita sa integreze aceste notificari in aplicatia sa pentru a linisti oamenii care se tem ca vor avea datele furate de companie, si ar putea decide sa renunte in totalitate la aplicatie. Exista destui care au facut asta, probabil milioane doar in ianuarie, iar WhatsApp vrea sa mai linisteasca putin lucrurile cu explicatii mai detaliate despre ceea ce se intampla, si de ce sunt oamenii obligati sa accepte acesti termeni si conditii.

WhatsApp va obliga toti utilizatorii sa accepte termenii si conditiile de folosire a-i aplicatiei sale pana in data de 15 mai, iar cei care nu o fac, vor avea accesul blocat la aplicatie.