Fortnite: Uriasa SURPRIZA in Weekend pentru Jucatori (VIDEO)

Fortnite are in acest weekend o uriasa surpriza pentru jucatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre un eveniment special organizat in urmatoarele zile care le va aduce oamenilor posibilitatea de a vedea filme scurte direct in cadrul jocului.

Fortnite organizeaza in mod obisnuit diverse evenimente speciale pentru jucatori, insa in general a fost vorba despre concerte, foarte rar fiind proiectate filme in cadrul jocului, insa iata ca avem parte inclusiv despre un festival al filmelor scurte acum.

Fortnite va avea redate nu mai putin de 12 filme scurte pentru jucatorii din toata lumea, inclusiv unele dintre cele care au fost nominolizate, sau au castigat, premii Oscar, Emmy, Bafta, deci nu sunt titluri pe care lumea nu ar aprecia sa le vada.

Fortnite urmeaza sa proiecteze Bench, Makin’ Moves, Rollin’ Wild, Car Park, Maestro, Oktapodi, A Single Life, Catastrophe, Commuter Glitch, Creature Comforts, and Lynx & Birds, insa aceasta este doar o lista scurta de titluri, altele fiind deasemenea pregatite.

Fortnite are programata transmiterea acestor filme scurte chiar in cursul urmatoarelor zile, astfel ca daca veti avea timp in cursul acestui weekend, veti avea cu siguranta ce sa urmariti, deci trebuie doar sa fiti atenti la ceea ce va fi disponibil.