Orange: Vestea GROZAVA, ce Ofera Acum GRATUIT pentru Clienti

Orange are o veste grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit acum pentru noi, si cum poti profita chiar acum de tot ce are.

Orange inregistrari

Orange a facut astazi un nou anunt grozav pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care exista foarte multi clienti care sunt dornici sa profite de ceea ce are compania de oferit. Mai exact, cei de le Orange si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca pot sa inregistreze meciurile din UEFA Europa League si Champions League pentru a le urmari oricand doresc sa faca acest lucru, totul extrem de simplu si usor.

Orange le ofera clientilor care au abonamente de televiziune, sau extraoptiuni pentru Orange TV, posibilitatea de a inregistra emisiuni, sau meciuri, direct in contul lor pentru a le urmari la o data ulterioara. Cei de la Orange spun ca se pot inregistra pana la 100 de ore de continut, deci undeva pe la vreo cateva sute de meciuri pe care le puteti urmari oricand doriti pana in momentul in care inregistrati altceva peste continutul care este disponibil in Romania.

Orange: Vestea GROZAVA, ce Ofera Acum GRATUIT pentru Clienti

Orange incearca sa le ofere clientilor sai din Romania fix ceea ce le ofera si alti operatori de telecomunicatii, in special pe partea de inregistrare a emisiunilor si meciurilor, ceva ce nu toti ofera pentru clienti. Orange vine cu acest anunt pentru ca tot mai multi dintre clientii sai din toata Romania vor sa urmareasca meciurile din competitiile sportive internationale, si desigur ca nu doar meciurile de fotbal pot fi inregistrate de catre ei, ci orice competitii sportive.

Orange ofera aceasta optiune pentru ca are suficient clienti care folosesc Orange TV in momentul de fata, deci e normal sa vrea sa ii ajute pe clientii sai sa se bucure doar de cel mai bun continut, chiar si inregistrat. Ideea aceasta de a inregistra continut nu e tocmai noua, multi operatori o ofera pentru clientii lor din toata lumea, iar daca Vodafone si Telekom se laudau cu aceste optiuni, iata ca acum ea e oferita inclusiv de catre Orange.

Orange are mai multe detalii cu privire la tot acest sistem oferite direct in cadrul website-ului sau, asa ca puteti afla acolo toate detaliile despre care ar trebui sa stiti.