Auchan: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii din Romania

Auchan are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie toti cei care ajung in magazinele sale.

Auchan protectie

Auchan surprinde pe toata lumea cu un anunt de ultima ora care vizeaza toti clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care exista interes foarte mare pentru produsele pe care le vinde in magazine. Cei de la Auchan prezinta in cadrul propriului website informatii cu privire la masurile de securitate pe care lantul de hypermarket-uri le-a implementat pentru a ii proteja pe clienti impotriva unei posibile infectari cu noul Coronavirus.

Auchan se alatura celorlalte lanturi de hypermarket-uri din Romania care au luat decizia de a le oferi clientilor posibilitatea de a beneficia de protectie sporita in momentul in care isi fac cumparaturile. Vorbim aici despre o serie de masuri pentru clientii care ajung in magazinele Auchan, acesta fiind obligati sa respecte anumite reguli speciale care sunt impuse in cadrul tuturor magazinelor din toata tara, iar respectarea lor are menirea de a ne proteja pe toti.

Auchan: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii din Romania

Auchan protectie masuri

Auchan a obtinut si o certificare internationala pentru masurile de protectie impotriva Coronavirus pe care le-a impus pentru clientii sai din toata Romania, si acesta nu este primul lant de magazine care face asta. Atat cei de la Kaufland si cei de la Carrefour au obtinut certificari similare, ceea ce e de asteptat daca ne gandim la faptul ca toti vor sa-si tina clientii cat mai in siguranta cand vin la cumparaturi, deci e normal ca si de la Auchan sa vedem asa ceva.

Auchan detaliaza pe website-ul sau toate informatiile necesare cu privire la masurile de protectie impotriva Coronavirus, si puteti vedea acolo la ceea ce ar trebui sa stiti daca mergetin in oricare dintre locatiile sale. Asta inseamna sa stiti in avans exact ceea ce trebuie sa respectati pentru a nu risca sa incalcati vreuna dintre regulile pe care Auchan le impune, ele fiind gandite pentru binele tuturor clientilor care intra in oricare dintre locatiile sale din Romania.

Auchan are informatii cu privire la aceste reguli inclusiv la intrarile in magazinele sale, asa ca puteti afla si acolo toate detaliile cu privire la ceea ce trebuie, sau nu trebuie, sa faceti.